4-те зодии, които ще имат много любов през седмицата 13-17 ФЕВРУАРИ 2023

16539
4-те зодии, които ще имат много любов през седмицата 13-17 ФЕВРУАРИ 2023
Снимка: iStock

ТЕЛЕЦ

Всеки ден е потенциален Свети Валентин за вас и вашия човек, но ако имате извинение да го направите още по-празнично, вие определено ще го направите с удоволствие. Не ви пука какво мислят всички за Свети Валентин, тъй като атмосферата на този празник сякаш завладява цялата седмица; нямате нищо против да бъдете сладникавата половинка, която иска да получи цветя и дори да вземете най-евтините шоколадови бонбони, пак ще сте изключително щастливи и влюбени. Вселената е на ваша страна тази седмица и въпреки че винаги има много неща за правене, които нямат нищо общо с любовта и романтиката, основният ви фокус ще бъде върху това колко време можете да прекарате с човека, когото обичате, и как всички останали губят от това да не се потапят като вас в празника и любовта, която имат около себе си.

Кои зодии умеят да вдигат кръвното на другите?

Всички познаваме някой, който с лекота натиска копчетата ни и ни кара да се чувстваме много напрегнати. Трудно е да се каже защо ни въз...

В следващите дни на ФЕВРУАРИ 2023 много пари влизат в джобовете на тези ЗОДИИ

БЛИЗНАЦИ

Не знаехте ли, че вие, Близнаци, можете да имате една фантастично изпълнена с любов и романтична седмица, започваща още днес, на 13 февруари. Не винаги мислите за себе си като за „щастливец“, въпреки че имате същите фантазии за любов като всички останали. Искате всичко: любовта, семейството, пътуването, преживяването... винаги сте искали този стереотип на любовния живот и изглежда тази седмица ви показва, че определено сте на прав път. Може да започнете седмицата в търсене на нещо, което да се обърка, но изглежда, че грешката не е част от вашата седмица. Това означава, че трябва да се активизирате и да играете ролята на отдаден любовник и въпреки собственото си колебание, ще бъдете доста добри в това. Вие сте създадени за любов, Близнаци. Не позволявайте на никого да ви казва обратното. Тази седмица ще ви покаже от какво сте направени!

РИБИ

Коя зодия винаги изпада в неловко положение?

Всички сме попадали в неловка ситуация в един или друг момент; независимо дали става дума за разливане на питие, изказване на грешно не...

Всеки ден ви приближава с една стъпка по-близо до сезона на Рибите и както винаги, усещате, че идва срещу вас. Има известно чувство на сигурност, което ви следва през седмицата и ви улеснява да бъдете близо до партньора си. Вече не се интересувате от това да се въздържате; осъзнахте, че човекът, с когото сте, е човекът, с когото ще останете, и след изненадата, която може да получите на Деня на Свети Валентин, без значение колко банална е тя, ще бъдете поразени от проявата на обич от този човек. Това е вашият човек и никога няма да се откажете от него, а той е този, който ще ви приеме такъв, какъвто сте. Винаги.

Кои зодии умеят да вдигат кръвното на другите?

ЛЪВ

Енергията на Скорпион управлява вашия дом и семеен сектор. Тъй като първата четвърт на Луната се случва в тази част от живота ви тази седмица, вие сте напътствани да видите какво е това, което трябва да освободите, за да можете да живеете и обичате по-автентично. Наскоро е имало тема в живота ви, че имате възможност да се преместите по любов, може да се окаже, че се отказвате от определена област или дори привързаност към начин на живот. Но това ще създаде необходимото пространство, за да влезе любовта, която търсите изцяло и така, както вие искате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

От понеделник всичко ще се промени за тези 5 зодии

Зодиите, които ще летят от щастие този уикенд, 18 - 19 май 2024

Предстоят драматични обрати в живота на 4 зодии до края на май 2024

4 зодии, които ще се радват повече на 50-те си години, отколкото на 20-те

Насърчителни думи за всеки зодиакален знак за 18 май 2024

Тези 4 зодии ще забогатеят ненадейно до края на май

В събота: Три зодии слагат точка, за да започнат нова глава от живота си

Уникално късметче за всяка зодия за 18 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 18 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 18 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com