Астрологът назова най-щастливите знаци на Зодиака за 2023 г.

31082
Астрологът назова най-щастливите знаци на Зодиака за 2023 г.
Снимка: iStock

Новата година носи нови възможности и перспективи. Британският астролог и екстрасенс Инбаал Хонигман сподели най-големите щастливци през 2023 г.

Най-големите щастливци през 2023 г.

Овен

От началото на 2023 г до средата на май Овните ще бъдат споходени от особен късмет по отношение на парите. Шефове и роднини ще проявят необичайна щедрост, тъй като планетата Юпитер, която управлява късмета и богатството, се намира точно в този знак.

Лятото е идеално за кариерно израстване. Очакват се няколко успешни интервюта, които ще поставят Овена над всички конкуренти. От 9 юли до 27 август планетата-управител Марс ще бъде в знака Дева, така че времето е най-подходящо за бизнес срещи.

Освен това любовната сфера ще бъде успешна. От март са възможни романтични срещи. Според астролога, Овенът ще бъде заобиколен от многобройни обожатели.

4-те ЗОДИИ които ще изживеят невъобразимо щастие до края на годината

Рак

Благодарение на Венера през 2023 г. Раците ще присъстват на много романтични срещи през май. Пролетта дава възможност за нови запознанства и забавления.

Годината ще е много добра за финансите, а през лятото Раците ще бележат върхове в кариерата. От 26 юни до 10 юли Меркурий, планетата на комуникациите и договорите, ще влезе в този знак. Възползвайки се от момента, Раците ще успеят успешно да предоговорят условията на договорите и споразуменията по всички бизнес въпроси.

Двете зодии, които ще полудеят от щастие до края на месеца

Лъв

Лъвовете ги очакват впечатляващи възходи и падения в личния живот. От 5 юни до 8 октомври, Венера ще навлезе в този знак, любовта ще е водеща. „И вашите усилия ще дадат плод“, допълни астрологът. В периода от 23 юли до 4 септември обаче планетата ще е в ретроградна позиция, така че ще има много недоразумения и разногласия между влюбените.

Що се отнася до финансовата ситуация от началото на годината до 19 януари Лъвовете ще получат интересни инвестиционни предложения и неочаквани подаръци. Същото ще се повтори от 22 декември до края на годината. През лятото Меркурий ще осигури тласък в кариерата. Нужно е внимание на периода от 10 до 28 юли.

Тези 2 зодии ще плачат от щастие през януари

Скорпион

В началото на май знакът Скорпион ще има лунно затъмнение, докато Слънцето ще бъде в Телец. Тъй като последният е много сръчен с парите, всеки съвет, който Скорпионите получат през този период, вероятно ще бъде от полза. Желаещите да се пробват на нова работа могат да се възползват от възможността за интервю от 21 октомври до 9 ноември. По това време Меркурий ще бъде в Скорпион, така че всякакви действия в бизнес сферата ще имат благоприятен резултат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Нещастни зодии - не една, а цяло котило черни котки ще им минат път днес!

Разгеле! Петъчни парички ще зарадват душичките на 4 зодии

На 26-ти април: Широката усмивка на Съдбата ще озари живота на 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 26 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 26 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 26 април 2024

5 зодии, чието настроение се променя в зависимост от времето

26-ти април: Везните само ще вземат пари, а Стрелците само ще дават!

Дневен хороскоп за 26 април 2024 г.

Фаза на Луната на 26 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com