Болести и уязвимости: Това са основните слабости на всички зодии

3350
Болести и уязвимости: Това са основните слабости на всички зодии
Снимка: iStock

Тема за разговор, на която един от представителите на зодиакалния кръг не реагира по никакъв начин, може силно да нарани морално другия. Астролозите откриха набор от емоции и чувства, които карат зодиите да да се чувстват зле.

Оказа се, че всяка от зодиите има определен набор от негативни емоции, които могат много да навредят на тялото. С други думи, ако някой от представителите на зодиакалния кръг често се ядосва, тогава ще получи главоболие или ще му се повиши кръвното. Но защо? Каква е връзката тук?

Астролозите смятат, че всяка болест, с която се сблъсква представител на зодията, е кармичен бумеранг. Не напразно се разболяваме. Но освен всичко друго, има и емоции, които причиняват обостряне и лошо самочувствие при носителите на зодиакалните знаци.

Не ден, а тази седмица ще нахрани 3 зодии за цялата година!

Например при огнения Овен болестите се отключват от гняв, агресия, съперничество и ревност. Телците често започват да се разболяват, след като се сблъскат със собствения си мързел, ревност, алчност или дори инат. Близнаците развиват здравословни проблеми, защото са упорити или се тревожат твърде много.

Астролозите са сигурни: представителите на зодия Рак имат обострени заболявания, ако се държат твърде подозрително, ако таят страхове и оплаквания или действат подло. Здравето на Лъвовете може да пострада заради прекомерното им самохвалство и егоцентризъм, арогантност или опити да привлекат твърде много внимание към себе си. А тези от зодия Дева се разболяват от дребнавост, придирчивост и повишен перфекционизъм.

Тези 5 зодии ще имат шанса да намерят щастието през февруари 2024 г.

За Везните източниците на болестта често са нерешителността, нарцисизмът, избягването на конфликти, неспособността да защитават границите си, прекалената зависимост от партньорите. А за Скорпионите - категоричност, инат, ревност, непримиримост, егоцентризъм и плетене на интриги.

Стрелците могат да се сблъскат с проблеми в тялото след лъжа, мързел или опит за печелене на пари и неспособността им да удържат на думата си няма да доведе до нищо добро. Но Козирозите, както казват астролозите, започват да страдат, след като проявят песимизъм или прекомерна упоритост. Подозрението, цинизмът и сарказмът също ще влошат състоянието им.

При Водолеите, според експертите, причините за болестта са нервите, неконтролираното отношение към тялото, както и липсата на хранене. Рибите, от друга страна, допускат избягване на отговорност, лъжи, прекомерна лековерност, непрактичност, драматизиране на проблемите, вместо да ги решават, зависимост от лоши навици, желание да се грижат само за другите, забравят за себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

2 -ри май: Велики Четвъртък носи късмет на Лъвовете и тревоги за Везните

Дневен хороскоп за 2 май 2024 г.

Кои асценденти са най-добри в печеленето на пари?

Трудна първа, но успешна втора половина на май за 4 зодии!

Кои зодии ще са творци на благата на 1 май - истински "герои на труда"!

На Велика Сряда ще върви по мед и масло на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 01 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 01 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 01 май 2024

1-ви май: Срядата ще е Велика за Везните, но неприятна за Раците!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com