Годишен хороскоп за 2023 година - Дева

37229
Годишен хороскоп за 2023 година - Дева
Снимка: iStock

В началото на годината обърнете внимание на идеите и плановете, които ще обсебят мислите ви. Те могат да изглеждат напълно нереалистични, дори фантастични, но това не бива да ви спира в желанието ви да ги реализирате. Но по-късно ще се върнете към тях повече от веднъж, ще намерите практическа стойност в тях. През януари и февруари това ще бъдат основните ви задачи - търсете начини за реализиране на идеите ви. През март ще е време да се решите на конкретни стъпки. Просто затворете очи и действайте. 

През април не променяйте нищо драстично в живота. Тук става дума преди всичко за работа. Може да е изкушаващо да се откажете от всичко, което сте правили до сега, да започнете от нулата, да отворите нова страница в кариерата си, но това няма да е най-доброто нещо, което можете да направите. По-добре е да изчакате, докато емоциите стихнат и пристигнат реални предложения.

Годишен хороскоп за 2023 година - Стрелец

В началото на годината едва ли ще имате сериозни затруднения. През януари ситуацията, като цяло, ще бъде доста стабилна и вие спокойно ...

Май ще открие пред вас нови възможности. Тогава онези знания и таланти, които преди сте смятали за напълно безполезни, да бъдат търсени. Очаква ви и подкрепа от влиятелни хора, които могат много да ви помогнат с реализацията ви. През юни вече ще се сдобиете с много влиятелни съюзници и надеждни бизнес партньори.

Юли ще е време за работа - най-вероятно значителна част от домакинските задължения ще падне върху раменете ви. Следете емоционалното си състояние. Много е важно да не се подавате на раздразнението и да не позволявате у вас да се натрупват недоволство и гняв. Август ще трябва да намерите време за почивка. В търсенето на удоволствия не преминавайте границите, спазвайте правилата за безопасност, не злоупотребявайте с алкохол и спазвайте хигиена при хранете. 

От септември ще започне благоприятен период, който ще продължи до края на годината. През октомври и ноември все още ще трябва да положите много усилия, но няма да се налага да се натоварвате, както в началото и средата на годината. Отношенията с близките ще бъдат особено хармонични и топли. Както и да се развият обстоятелствата, със сигурност ще знаете, че наблизо има хора, на които можете да разчитате и ви обичат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Кои зодии не са щастливи даже и всичко да им е наред?

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com