Как различните зодии си подхождат в романтични връзки?

9265
Как различните зодии си подхождат в романтични връзки?
Снимка: iStock

Много хора са запленени от астрологията от векове и когато става дума за взаимоотношения, много хора вярват, че подреждането на звездите може да окаже значително влияние върху това колко съвместими са двама души. Докато някои може да отхвърлят астрологията като псевдонаука, други се кълнат в нея и я използват като ръководство, за да определят дали трябва или не да се впускат в една връзка. В тази статия ще обсъдим съвместимостта между различните зодиакални знаци във връзките и дали има някаква истина в идеята, че определени знаци са по-съвместими от други.

Четирите елемента

Един от основните принципи на астрологията е, че зодиакалните знаци са разделени на четири елемента: огън, земя, въздух и вода. Всеки от тези елементи представлява определени черти и характеристики, които са свързани със знаците, които попадат под тях. Огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) са страстни, импулсивни и енергични, докато земните знаци (Телец, Дева, Козирог) са практични, обосновани и надеждни. Въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) са интелектуални, социални и комуникативни, докато водните знаци (Рак, Скорпион, Риби) са емоционални, интуитивни и емпатични. Казва се, че знаците в рамките на един и същи елемент се разбират по-лесно, защото споделят сходни черти и се разбират по-добре. 

Каква е любовта при различните зодиите?

Съвместимост със слънчеви знаци

Когато става въпрос за определяне на съвместимостта между двама души, повечето хора гледат на техните слънчеви знаци. Вашият слънчев знак се основава на вашия рожден ден и е знакът, в който слънцето е било по време на вашето раждане. Въпреки че съвместимостта на слънчевия знак може да бъде полезен инструмент за определяне дали двама души са съвместими или не, важно е да запомните, че астрологията е много по-сложна от това. Други фактори, като знака на луната, изгряващия знак и позициите на други планети в рождената карта, могат да окажат влияние върху съвместимостта.

Докато астрологията може да бъде забавен и интересен начин да получите представа за вашите взаимоотношения, важно е да запомните, че това не е наука. Само защото вие и вашият партньор имате несъвместими слънчеви знаци, не означава, че връзката ви е обречена на провал. В крайна сметка съвместимостта е много повече от просто астрология. Става въпрос за комуникация, разбирателство и желание да работите заедно по проблемите, които имате. Въпреки че може да е забавно да проверявате хороскопа си от време на време, не влагайте твърде много в това, което звездите казват за любовния ви живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Ерогенни зони на мъжете според зодиакалния знак

Уникално късметче за всяка зодия за 05 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 05 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 05 май 2024

Дневен хороскоп за 5 май 2024 г.

Седмичен хороскоп за 6-12 май 2024 г.

4 зодии, които предпочитат да живеят във връзка без брак

Радост, подсладена с тъга, ще донесе Велика Събота на 4 зодии!

Не просто Велика, а Незабравима Събота очаква 4 зодии днес!

Уникално късметче за всяка зодия за 04 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Ерогенни зони на мъжете според зодиакалния знак
Ерогенни зони на мъжете според зодиакалния знак

Според астрологията всеки зодиакален знак има свои собствени ерогенни зони. Можете да бъдете скептични по този въпрос, а можете да приемете и...