Кои зодии си пасват най-добре сексуално?

23050
Кои зодии си пасват най-добре сексуално?
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки че оценяването на сексуалния живот на даден човек въз основа на неговия зодиакален знак може да бъде малко сложно, никой не отрича, че някои зодиакални знаци просто са естествено по-добри в секса от други. Това е най-вече причината, поради която астрологията играе толкова важна роля при определянето на нечия съвместимост.

Сексуална съвместимост

Сексът може да бъде доста трудна задача, особено когато е последван от дълъг списък с изисквания и очаквания. Ето защо, въпреки че можете да твърдите, че знаете много за секса, има някои неща, които дори вие може да не сте в състояние да разберете и предвидите. Точно тук се намесва астрологията. Като ви предоставя много подробно описание на сексуалната съвместимост на вашия зодиакален знак, тази интересна науката всъщност може да ви помогне да подобрите сексуалния си живот до 10 пъти.

Зодиите, които постоянно мислят за секс

Значението на астрологията за сексуалната съвместимост

Колкото и да се опитвате да романтизирате секса като момент, който ви завладява, реалността е, че той не винаги е толкова интимен, страстен и прекрасен, колкото си мислите. Лошият секс и предстоящата криза във връзката, която той носи, могат да доведат до някои непредвидени последици, като разбито сърце, депресия, срам и ужасното чувство за неадекватност.

Зодии и тяхната сексуална съвместимост

Астрологията и нейната роля в определянето на това дали сте сексуално съвместими с някого или не, просто включва изчисляване на разстоянието между два слънчеви знака. Обикновено тези знаци, които се намират на не повече от 4 знака разстояние един от друг, са най-подходящи, тъй като това разстояние създава определен тригон, който води до много по-лесно протичане на енергията.

Овен

По природа Овните са доста агресивни, упорити и властни в любовта. Вроденото им желание за постоянно задоволяване ги прави най-добрите любовници и те са по-склонни да преследват, отколкото да чакат.

Те са най-съвместими с Лъвовете, които са напористи и доминиращи по природа.

Телец

Телците обичат да правят нещата бавно и чувствено, така че сексът им често се състои предимно от гушкане и малки интимни разговори. Те много се притесняват от най-малките неща, като миризма, допир и дори звук. Сексът с тях винаги е много естествен.

Те са най-съвместими с Девите, които са дори по-чувствени от Телеца.

Близнаци

Близнаците подхождат много безгрижно към сексуалния си живот. Те не се притесняват от палави игри с думи, като говоренето е тяхната силна страна. Тяхното остроумие и интелигентност са двигател на сексуалния им живот.

Близнаците са най-съвместими с Везните, тъй като и двата знака умеят да говорят и да изразяват чувствата си с думи или по други начини.

4-те най-горещи в леглото зодиакални двойки

Рак

Тъй като са най-емоционални, Раците трябва да се чувстват напълно у дома си, преди да станат чувствени с когото и да било. Щастливата им природа кара партньорите им да се чувстват напълно отпуснати и спокойни с тях, което води до страхотен секс.

Тъй като Раците обичат да бъдат ухажвани от партньорите си, те са най-съвместими със Скорпионите поради изключително харизматичната си и съблазнителна природа.

Лъв

Невероятният сексуален нагон на Лъвовете ги прави толкова горещи в леглото. Те са много харизматични и магнетични по природа и притежават несравнимо ниво на интимност с любимите си хора. Те са много страстни и съблазнителни по природа, което ги прави най-добрите любовници.

Съблазнителната им природа в комбинация с любящия Стрелец води до изключително съвместима комбинация.

Дева

Девите обичат простите, но уникални неща в леглото. Те предпочитат прелюдията, преди нещата да станат по-интимни, и са абсолютно честни и искрени в любовните си способности.

Те са най-подходящи за Козирозите.

Везни

Везните харесват изкуствата и точно от това се състои сексуалният им живот. Те имат изтънчен и уникален вкус за нещата и са страхотни във флирта.

Имат най-добра съвместимост с Водолей.

4-те зодиакални двойки, на които им куца сексът

Скорпион

Силно съблазнителната природа на Скорпионите ги прави най-добрите любовници. Те са много чувствени и перверзни по природа и обичат нещата в спалнята да са доста палави.

Те се чувстват най-свързани с Рибите, които също са доста романтични по природа.

Стрелец

Стрелците обичат да експериментират и се стремят да опитват нови неща в леглото. Харесва им да бъдат креативни с партньорите си.

Най-добре си пасват със също толкова изобретателни Лъвове.

Козирог

Козирозите могат да бъдат малко срамежливи в началото, но когато са в абсолютен мир с любимите си хора, те успяват да се отпуснат.

Те са съвместими най-вече с чувствените Телци, които също обичат да правят нещата бавно.

Водолей

Водолеите може и да не се хвалят винаги със сексуалния си живот, но това не означава, че не са добри в него.

Ето защо те са най-съвместими с разговорливите Близнаци.

Риби

Рибите имат много романтична и съблазнителна природа, поради което са най-добрите в леглото.

Във връзка със Скорпион сексът с Риби става много чувствен и горещ.

Астрологията не винаги е единственият определящ фактор за вашата сексуална съвместимост, тъй като има много други неща, които трябва да имате предвид в една връзка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 08 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 08 май 2024

Дневен хороскоп за 8 май 2024 г.

Приемат всичко лично: топ 5 на най-раздразнителните зодии

Какво означава да имате асцендент Скорпион

Кои зодии си подхождат най-много с Козирог

Как да спечелите всеки мъж според зодията му

Как показват любовта си различните зодии

Как изневеряват мъжете според зодията си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024
Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024

Овен Помислете за какво сте мечтали или желаели най-дълго време. Започнете да осъзнавате, че нищо не ви спира да постигнете това, освен да се...