4-те зодиакални двойки, на които им куца сексът

6816
4-те зодиакални двойки, на които им куца сексът
Снимка: Istock/Guliver

Някои зодиакални знаци изпитват физическо привличане един към друг още на първата среща. Те не могат да спрат да се докосват един друг и имат невероятна химия в леглото. 
В живота обаче нещата са различни и не всеки може да разчита на подобно преживяване. Въпреки привидностите, неуспешният секс може да бъде разчетен и от астрологията. Как можем да предвидим дали ще имаме най-лошата или най-добрата афера с някого?

Една от теориите за секса и зодиакалните знаци се отнася до астрологичните елементи. Дисбалансът между тях предизвиква разрив още от самото начало. По правило огънят е в пълна хармония с въздуха, а водата и земята се допълват взаимно. Сексът на огнен знак със земен знак може да завърши с голямо разочарование. 
Вторият фактор е разположението на зодиакалните знаци върху астрологичното колело. Оказва се, че двойките с най-слаба сексуална химия са тези, които са техни зодиакални съседи. Парадоксално, но техните енергии са чужди една на друга във физическата сфера. В резултат на това тази романтика може да изглежда странна. Заради тези различия не им е лесно да постигнат пълно удовлетворение в спалнята. 

Тъй като сексуалната химия е сложна материя, двойката може да работи върху подобряването ѝ с развитието на връзката.

Не забравяйте, че в тази статия се разглеждат само слънчевите знаци. Зодиакалният знак на партньора ви Венера, изгряващият знак и лунният знак също са важни за пълното вникване във вашата интимна сфера. 

Тези хора необяснимо привличат различните зодии

Лъв и Рак - енергийно недоразумение

Лъвът и Ракът първо се привличат един към друг като магнит, а след това започват бързо да се отблъскват. Тези два зодиакални знака имат много различен подход към взаимоотношенията и различен темперамент в леглото. 
Ракът се нуждае от грижи, сигурност и емоционална стабилност. Лъвът в началото не мисли за тези неща. Той иска да се забавлява. Предпочита, когато нещата се случват спонтанно. В леглото той може да не даде на Рака увереност, че нещо повече от секс ги е събрало. Водният знак би се чувствал по-добре с някой, който му дава безкористна любов. Земният знак би бил по-подходящ тук. Между Рака и огнения знак бързо ще се развие токсична енергия. 

Дева и Стрелец - постоянно влюбване

Друг дует, чийто секс ще завърши с голямо разочарование, е Дева и Стрелец. Между тези зодиакални знаци има квадратен аспект, което означава, че управляващите им планети се намират на 90 градуса една от друга. 
Според астрологията такъв случай показва липса на сексуална химия. Девата и Стрелецът се дразнят един друг и отиването в леглото няма да облекчи конфликта. Двамата губят търпение един към друг. Флиртът между тях изглежда невъзможен. Перфекционизмът на Девата удря право в безгрижното сърце на Стрелеца. Огненият знак също няма намерение да слуша никого и да изпада в земна рутина. 

Кои зодии се привличат фатално и безвъзвратно?

Козирог и Водолей - непоносими различия

Козирогът и Водолеят са зодиакални съседи, но въпреки тази близост те са чужди един на друг. Динамиката между тях рядко създава невероятна сексуална химия. Всичко това се дължи на силния контраст в характерите. 
Козирогът е практичен и донякъде взискателен. Той бързо свиква с рутината си. Водолеят е независим, авантюрист и отбягва хората, които живеят по строги правила. 
Тази комбинация ще бъде обезкуражаваща и за двете страни. Тя успява само в някои случаи, но все пак е съпътствана от много трудности. Дупката в леглото не може да бъде запълнена. 

РИБА и ЛЪВ - различни темпераменти

Между Лъва и Рибите съществува така нареченият астрологичен квинкункс. Това означава, че тези зодиакални знаци се намират на около 150 градуса един от друг. 
Те не могат да стигнат до споразумение. Освен това са в контраст със своите стихии. Водата потушава темпераментния огън. Липсват им допирни точки, за да развият романтична връзка. Освен това Лъвът обича да получава внимание, но се дистанцира от дълбоките емоции. 
За Рибите това е червен флаг. В края на краищата те са много чувствителни и емоционални. Лъвът превръща всичко в шега, докато водният му партньор приема всеки жест в леглото сериозно. Просто и двамата имат различна представа за любовта и за това какъв трябва да бъде сексът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Уникално късметче за всяка зодия за 09 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 09 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 09 май 2024

Предмети, които зодиите не трябва да имат в дома си, отблъскват късмета

Дневен хороскоп за 9 май 2024 г.

Фаза на Луната на 9 май 2024 г.

Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 08 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 08 май 2024

Дневен хороскоп за 8 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Уникално късметче за всяка зодия за 09 май 2024
Уникално късметче за всяка зодия за 09 май 2024

Овен От февруари насам се радвате на космически съюз, но една от основните му цели е да ви помогне да се излекувате. Всичко, което искате, е от другата...