По-лошо не може да бъде: Най-неприятните мъже според хороскопа

5154
По-лошо не може да бъде: Най-неприятните мъже според хороскопа
Снимка: Istock

Случва се знаци, които просто не са адаптирани към отношенията, да се намесват във взаимоотношения. С кои астрологични герои не трябва дори да излизате на среща?

Съвместимостта на зодиите е едно, но има зодии, които просто не са много подходящи за връзки - дори и да получат наистина идеална жена.

6. Водолей

Мъжете Водолей са най-странните, но в същото време и най-забавните сред всички зодии. Те постоянно са на собствена дължина на вълната и понякога изглежда, че живеят в някаква собствена реалност. Да, Водолеите не се вслушват много в чувствата на другите хора, но ако обичат друг човек, наистина се опитват да го направят щастлив. Ако се влюбите във Водолей, имайте предвид, че ще трябва да правите първата стъпка всеки път, защото, първо, Водолеите не винаги имат достатъчно самочувствие, и второ, намеци и „сигнали“ от другия човек Мъжът Водолей разбира много трудно.

Нервите на 4 зодии в неделя ще бъдат на предела - дали сте една от тях?

5. Стрелец

Мъжете Стрелци по принцип нямат много добри отношения, може да се каже, че те са най-големият си враг. Ако мъжът Стрелец хареса някого, той ще мисли много дълго и ще планира как да привлече вниманието на обекта на своите симпатии. В отношенията Стрелците са много верни хора, но трябва да вземете предвид, че мъжете Стрелци са свикнали да разчитат на себе си и да вземат решения сами.

4. Козирог

Мъжете Козирог имат високи очаквания във всичко, което се отнася не само до кариерата, но и до личния им живот, включително отношенията с противоположния пол. Така че, когато започвате връзка с мъж Козирог, подгответе се натискът върху вас да бъде подходящ. Козирозите се стремят да вземат решения самостоятелно и да контролират всички ситуации, тоест да бъдат „най-важното нещо“.

3. Дева

Мъжете Дева са едни от най-ревнивите представители на зодиака и ако ревността им бъде провокирана, тези мъже започват да се ядосват толкова много, че дори не могат да контролират гнева си. В същото време Девите са много отмъстителни, те постоянно ще си припомнят някои конфликти от миналото, които, изглежда, отдавна са решени и безопасно забравени - само за да спечелят надмощие в настоящата кавга.

Зимно щастие: Кои зодии ще имат перфектния Февруари?

2. Телец

Много е трудно да се постигне преданост от мъж Телец, тъй като кариерата и семейството винаги ще са на първо място за тези зодиакални знаци. Романтичните отношения никога няма да бъдат основен приоритет за мъжа Телец, така че в отношенията с Телец жените често започват да се съмняват дали чувствата им изобщо са взаимни.

1. Риби

И накрая, първото място в нашия антирейтинг на зодиите, които правят най-лошите гаджета, с право се заема от Рибите. Мъжете Риби са най-чувствителните от зодиите и са склонни да се срещат с жени, които са тяхната пълна противоположност. Не е изненадващо, че в такива връзки постоянно възникват конфликти. Освен това, мъжете Риби, като правило, избират жени, които събуждат най-лошите качества в тях - пълно съмнение в себе си и почти параноична ревност. Излишно е да казвам, че това не води до нищо добро?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 16 май 2024 г.

Фаза на Луната на 16 май 2024 г .

Зодиите, които ще получат всичко, за което отдавна са мечтали през май 2024

Средата на май 2024 ще донесе космическо щастие на тези зодии

В сряда: Две зодии трябва да се вгледат в себе си, за да получат мечтаното бъдеще

4 зодии са на косъм от сериозна покупка, а може би е по-добре да изчакат

На 15 май: Меркурий преминава през Телец, тези зодии трябва много да внимават

В сряда: Представителите на тези зодии имат нужда от прегръдка

На 15 май: Това е началото на един по-добър живот за три зодии

Съвет за всяка зодия за днес, 15 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com