Пълнолуние на 27-ми ноември: Ето какво НЕ трябва да прави всяка зодия!

21499
Пълнолуние на 27-ми ноември: Ето какво НЕ трябва да прави всяка зодия!
Снимка: iStock/Guliver

Пълнолунието на 27-ми ноември вече е на път, а това означава, че се очаква да има много нови хубави промени, които то ще донесе със себе си. Въпреки това, има някои неща, които трябва да избягвате, за да не си създадете големи неприятности. Тук ще научите какво не трябва да прави всяка от 12-те зодии, за да не развалите хубавите неща, които ще дойдат при нея.

Овен

Вашето енергично и бързо реагиращо настроение може да ви накара да сте твърде агресивни по време на пълнолунието. Не се забърквайте в конфликти и спорове в този период. Вместо това се фокусирайте върху създаването на нови идеи.

Телец

Едно от главните ви предизвикателства за този период е да не прекалявате с храната и напитките. Посветете време, за да уредите своя хранителен ред и да се потрудите да поддържате здравословната си диета. Не забравяте да се разхождате и да си почивате.

Близнаци

Сега е моментът да слушате повече и да говорите по-малко. Не взимайте твърде тежки решения и не правете нови избори. Пълнолунието може да ви накара да се чувствате заблудени, така че не бързайте да приемате решения за които може да съжалявате по-късно.

Рак

Пълнолунието може да ви накара да бъдете прекалено чувствителни, така че настройте своето емоционално състояние на друга вълна. Не попадайте в капана на негативните мнения или притеснения. Фокусирайте се върху анализа на вашите цели и планове за бъдещето.

Лъв

Това е моментът, в който трябва да се откажете от контрола и да разрешите нещата да се случват. Не се опитвайте да бъдете лидери във всичко, защото това може да ви доведе до грешки. Вместо това, се наслаждавайте на импулса и енергията, която ви дава възможност да рискувате повече.

Дева

Не се поддавайте на перфекционизма по време на пълнолунието. Това може да доведе до загуба на самочувствие и прекомерно изтощение. Да не забравяме, че пълнолунието може да доведе до повече стрес и депресивно настроение. За да избегнете това, трябва да се потрудите да релаксирате и да се занимавате с неща, които ви носят удоволствие.

Везни

Вашата тенденция да прекъсвате взаимоотношенията по време на пълнолуние може да доведе до големи проблеми най-вече в интимните ви връзки. Отделете си време да се разберете с партньора си, вместо да го изоставяте. Не искате да проваляте връзката с най-близките си хора.

Скорпион

Както винаги, вие сте тези, които трябва да се погрижат за собствената си здраве през този период. Потрудете се да посветите повече време на себе си, особено за вашите душевни потребности. Настройте се за медитация и гледайте филми, които ви помагат да се отпуснете.

Стрелец

Стрелците могат да имат трудно време да приспособят към пълнолунието. Въпреки това, сте в период, който е изисква от вас да поставите максимален акцент върху личните си проекти. Направете ги и бъдете уверени в своите решения. Това ще ви доведе до успех.

Козирог

По време на пълнолунието, Козирозите ще трябва да отделят време за себе си. Това е период, в който е важно да се посветите на саморазвитие и самооценка. Възможно е да се появят вътрешни конфликти или стрес, но ще се преборите с тези временни трудности.

Водолей

Вие сте една от най-авантюристичните зодии и пълнолунието на 27-ми ноември ще ви даде възможността да планирате нови пътувания. Не пътувайте само заради забавление, но също така се уверете, че правите това, за да откриете нещо ново за себе си.

Риби

По време на пълнолунието, Рибите е по-добре да си починат от натоварването на хората около тях . Отделете си време за почивка и възможност да презаредите батериите. По този начин, ще можете да поемете с две ръце подаръците на идващата пълна Луна.

Пълнолунието на 27-ми ноември не е само още един ден в годината. Това е моментът, в който може да създадете неща и да посветите време на себе си. Така че, тук научихте какво не трябва да правите според зодията си, ако искате да се възползвате от даровете на пълнолунието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 12 май 2024 г.

Кои зодии винаги се връщат при бившите си партньори

Какъв девиз има всяка от зодиите

Кои зодии си допадат най-много като характери

На кои зодии най-много подхожда среброто

Седмичен хороскоп за 13-19 май 2024 г.

Съвет за всяка зодия за днес, 11 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 11 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 11 май 2024

Дневен хороскоп за 11 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Дневен хороскоп за 12 май 2024 г.
Дневен хороскоп за 12 май 2024 г.

На 12 май 2024 г. една от зодиите ще се радва на любов и взаимност. Какво ще се случи на останалите знаци вижте в своя дневен хороскоп за...