Среброто ще донесе щастие на тези 3 зодии

9759
Среброто ще донесе щастие на тези 3 зодии
Снимка: Thinkstock

Чували ли сте някога суеверието, че носенето на сребърни бижута може да донесе късмет? Може да звучи малко пресилено, но в тази стара приказка има известна доза истина. Смята се, че някои зодиакални знаци имат полза от носенето на сребърни бижута, така че ако се разпознавате в един от тях, може би е време да инвестирате в някои нови искрящи аксесоари! Прочетете, за да откриете трите зодии, които трябва да търсят сребърни бижута в близкото си бъдеще.

Водолей

Водолеите са известни със своята оригиналност и дръзка природа, така че не е изненадващо, че те са една от зодиите, които ще имат най-голяма полза от носенето на сребърни бижута. Среброто се свързва с Луната, а Водолеят се управлява от Уран, който има връзка с Луната поради орбитата си около нея. Носейки сребърни бижута, Водолеите могат да насочат лунната енергия, която ги заобикаля, и да я използват, за да внесат изобилие и просперитет в живота си.

Близнаци

Близнаците винаги са били свързвани с късмета, тъй като са управлявани от Меркурий - планетата на скоростта и комуникацията. Близнаците са известни с това, че са гъвкави и приспособими - две качества, които са подходящи за възползване от възможностите веднага щом се появят. За Близнаците, които искат да си осигурят допълнителен късмет, инвестицията в сребърни бижута е чудесен начин да го постигнат, тъй като металът отдавна се свързва с успеха и късмета.

Лъв

Лъвовете са водени от страстта си към живота и обичат приключенията. Поради това те често се впускат в нови грандиозни проекти или поемат рискове, за да сбъднат мечтите си. Носенето на сребърни бижута може да даде на Лъвовете допълнителен слой защита, като същевременно им позволява да поемат рискове, без да се страхуват от провал поради лош късмет или нещастие. Смята се също, че среброто дава проницателност в трудни ситуации - черта, която може да бъде особено полезна за родените под този знак, които често се оказват в сложни ситуации!

Макар че не всички вярваме в суеверия или астрология, не може да се отрече, че някои зодиакални знаци ще имат по-голяма полза от други, когато става въпрос за носене на сребърни бижута. Ако сте Водолей, Близнаци или Лъв, може да помислите дали да не инвестирате в някои нови блестящи бижута, тъй като се смята, че тези знаци получават късмет от това! С късмет, в резултат на това ще изпитате по-голямо благоденствие и изобилие! Късмет!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии ще имат "ден на отворените врати" за всички проблеми

В Петък: Слънцето ще освети пътя на 4 зодии към богатството!

Числото 29 прави Петъка "ден на късмета" за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 29 март 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 март 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 март 2024

На кои зодии Съдбата определя да имат най-тежкия живот

29-ти март: Луд късмет за Лъвовете, но големи проблеми за Рибите

Дневен хороскоп за 29 март 2024 г.

Фаза на Луната на 29 март 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com