Съвет за всяка зодия за днес, 23 май 2024

19514
Съвет за всяка зодия за днес, 23 май 2024
Снимка: iStock

Овен

Възползвайте се от енергията на това Пълнолуние в Стрелец, което продължава три месеца, защото то активира вашия сектор на международните пътувания и културните преживявания. Започнете с проучване на мястото, където бихте искали да отидете. Обърнете се към туристически агент. Обмислете възможността да се присъедините към туристическа група и да позволите на другите да планират пътуването вместо вас. Определете бюджет и дата и го насрочете.

Телец

Още: 4 зодии с необяснима тревожност в края на май 2024

Никога не знаете какво е достъпно за вас, освен ако не тръгнете да го търсите, но има дни, в които имате късмет и го намирате, защото другите ви носят информация. Затова по време на Пълнолунието в Стрелец бъдете нащрек, защото то активира вашия сектор за споделяне на тайни и достъп до ресурси. През останалата част от този месец задържани досега ресурси може да станат достъпни за вас. Може да получите заем. Приятел може да помогне, ако преди това графикът му е бил пълен. Може да откриете, че можете да получите много повече, отколкото сте очаквали първоначално, и това може да бъде голяма благословия за вас.

Близнаци

Пълнолунието в Стрелец активира вашия сектор на партньорствата, особено на тези, с които искате да правите бизнес. Това е чудесно време да потърсите помощник или нов служител. Ако започвате работа с нестопанска цел или имате свободно място в бизнеса си, можете да започнете работа в мрежа, за да намерите заместник и да запълните мястото. Ако искате да се присъедините към някоя организация или да си намерите нова работа, актуализирайте автобиографията си, проучете нови стратегии за интервюиране и започнете да кандидатствате масово.

Рак

Винаги е добре да подобрявате здравето си и ако имате малка или голяма цел, която се надявате да постигнете, сега е идеалният момент да започнете. Пълнолунието в Стрелец активира вашия сектор на здравето и благосъстоянието, така че можете да започнете ново фитнес пътешествие. Уговорете си среща с вашия лекар, за да получите разрешение да започнете фитнес програма. Помислете за синхронизиране на вашия смарт часовник с фитнес приложение на телефона ви, за да улесните проследяването на целите и напредъка.

Лъв

Обичате да живеете пълноценно и ако по природа цените изкуството, цветовете и блестящите умове, този ден е чудесен да започнете да се занимавате с изкуство и да опитвате нови неща, които изразяват таланта ви. Пълнолунието в Стрелец активира вашия сектор на творчеството и играта. Създайте малко местенце в дома си, което да ви приканва да останете постоянни в даден занаят. Извадете книжките за оцветяване за възрастни или сложете четките за рисуване на масата.

Дева

Вие сте свободен дух, но никога не сте далеч от хората, които обичате. Пълнолунието в Стрелец активира вашия сектор на дома и семейството. Това е чудесно време да намерите правилния баланс между това да давате на другите и да отделяте време за себе си. Опитайте се да не работите повече, отколкото трябва, и се наслаждавайте на времето, което прекарвате необезпокоявани с партньора си. Помислете за установяване на малка рутина, която и двамата да очаквате с нетърпение, и може да откриете, че тези ритми в живота ви осигуряват комфорт и щастие. Те ви дават нещо, което да очаквате с нетърпение.

Везни

Можете да бъдете толкова сладки и да се опитвате да не наранявате другите с истината си, но има дни, в които знаете, че трябва да се изкажете и да кажете това, което трябва да се каже, дори когато е трудно. Пълнолунието в Стрелец активира вашия сектор на комуникацията, което може да бъде по-груба от обичайното енергия за вас. Помислете за посланието си. Попитайте се дали е необходимо да го кажете сега и дали има по-мек начин да го предадете. Пълнолунието може да бъде реактивно, но ако се постараете, можете да намерите идеалния баланс.

Скорпион

Може да сте толкова добри с парите, но понякога искате да се забавлявате и да ги похарчите за нещо, което искате. Пълнолунието в Стрелец активира вашия сектор на парите и личната собственост и тази енергия може да насърчи прахосничеството във вас. Внимавайте да не бъдете импулсивни. Проверявайте цените и искайте информация за гаранцията. Ако се притеснявате от угризенията на купувача, попитайте за политиката на компанията за връщане, така че ако размислите, да можете да я върнете.

Стрелец

Има неща у вас, които обожавате, и може би няколко области от живота ви, които искате да промените, защото не отговарят на това, което искате да бъдете. За ваш късмет Пълнолунието се случва във вашия знак, упълномощаващ личния ви профил. Изследвайте интересите си и вижте какво ви харесва и какво не. Водете си дневник и използвайте подсказки, които намирате онлайн и които ви помагат да размишлявате върху това, от което се нуждаете в живота или в любовта.

Козирог

Какво ви възпира да прекарвате време с висшата си сила? Може би си мислите, че трябва да ставате рано сутрин, за да медитирате, или да бързате към парка или плажа, за да се почувствате по-свързани с Вселената. Но това може да не е вярно. Пълнолунието в Стрелец активира вашия сектор на духовността и ви приканва да посрещнете Вселената там, където се намирате. Непрекъснато се молете и ежедневно разговаряйте с духовните си водачи. Не е необходимо да правите нещо причудливо или да участвате в дейности, които отнемат много време; всичко, което трябва да направите, е да поддържате активна връзка.

Водолей

Още: Какво трябва да чуе всеки зодиакален знак преди края на май 2024

Трудно се намират добри приятели, но може би ще бъдете приятно изненадани колко лесно е да се запознаете с хора, когато се съсредоточите върху общи интереси. Пълнолунието в Стрелец активира вашия сектор на приятелствата, така че помислете дали да не се присъедините към група за срещи онлайн и вижте какви събития се провеждат във вашата общност. Започнете да измисляте какво е подходящо за вашия бюджет, време и нужди и планирайте да посетите някое от тях, за да вкарате пръст във водата и да започнете да създавате контакти за забавление.

Риби

Готови ли сте за нова промяна? Пълнолунието в Стрелец активира вашия сектор на кариерата и социалния статус. Това може да доведе до любопитство за това какво пропускате и какви възможности може да са ви достъпни, ако ги потърсите. Възможно е да решите да направите пълна промяна в кариерата си. Може би искате да станете учител, медицинска сестра или социален работник. Разгледайте училищата или поговорете с лица, които набират персонал, за да разберете какво включва този процес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

В Неделя: Съдбата ще сложи лъжица катран в кацата с меда на тези зодии

Неделни пари за черни дни ще сгънат тези 4 зодии!

На 16 юни: Числото 16 ще бъде балсам за душата на 4 зодии!

Хороскоп за утре,16 юни: Късмет за Телците, но не и за Девите

Дневен хороскоп за 16 юни 2024 г.

Кои женски зодии са си дар от Бога за всеки мъж?

Кои зодии са надарени с пророческа дарба?

Зодиите, които ще получат щедър подарък от Вселената този уикенд

Зодиите, които ще са най-щастливи този уикенд, 15-16 юни 2024

Седмичен хороскоп за 17-23 юни 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com