Те са под закрилата на висши сили: от кои три зодии трябва да се страхувате

12923
Те са под закрилата на висши сили: от кои три зодии трябва да се страхувате
Снимка: iStock/Guliver

Да влезе в главата на хората, родени под тези знаци на Зодиака, е било трудно дори на най-известната гадателка Ванга. Тя говореше за тяхната специална енергия и се опитваше да не работи с тях.

Хората, родени под тези звезди, притежават особена енергия - смесица от сила, късмет с глупост и дори жестокост. И никой не знае коя везна в съдбата им ще наклони везните.

Скорпион

Скорпиони са способни почти да хипнотизират хората. Околните може дори да не забележат как човек от този знак изведнъж започва да ги харесва. Той така вярва, че те са готови да тръгнат след него, въпреки че намеренията на Скорпиона не винаги са благоразумни.

Скорпионите са решителни, готови на подвизи в името на целта си. Те са кариеристи и са способни да заемат лидерски позиции още в младостта си. Това е един от малкото знаци, изпълнени с противоречия, сякаш в една личност има много други.

Хитростта и интелигентността позволяват на Скорпионите да бъдат отлични манипулатори, в спор с тях е невъзможно да се спечели, противникът винаги ще бъде губещ. Те са харизматични и егоистични, умело се възползват от слабостите на другите за собствените си цели.

Любовта на кои зодии може да се превърне в отрова?

Риби

Този знак се отличава с подозрителен късмет и способност сам да предвижда бъдещето. Сред Рибите има доста хора с необичайни способности: те са на крачка преди неприятностите, винаги спират, добре усещат измамата и предателството, сякаш знаят как да постъпят правилно. 

За разлика от Скорпионите, Рибите привличат другите не с хипнотичната си харизма, а по-скоро като психолог. Те лесно разчитат настроенията, а съветите им се ценят от приятелите и семейството. Рибите не изтъкват своята индивидуалност в компанията на приятели или семейство, държат се винаги като равни.

Но ако изведнъж хората от този знак имат враг, по-лош враг от Рибите, е трудно да се сетим. Те са способни на коварство, интриги, връзките си и силата, която ще насочат към противника и ще се изплъзнат - никой и никога няма да се досети кой стои зад него.

Кои зодии са надарени с най-бързата мисъл?

Лъв

Сред Лъвовете има много хора с екстрасензорни способности, те са трудни за разчитане. Но за разлика от другите два знака, този притежава мощна сила, с която Лъвовете не умеят да се справят. Енергията им е като хаос. Това превръща положителните черти на Лъва в отрицателни.

Лъвовете са силни, напористи, но ако нещо не се получи, те са готови да разрушат всичко до основи. Те са харизматични, но много обидчиви - една лоша шега и Лъвът ще стовари върху човека поток от негативизъм, думите с отрицателна енергия, казани от хора от този знак, могат да се превърнат в пророчески.

Лъвовете могат да станат успешни в бизнеса, политиката, изкуството, но само ако има човек, който ще насочи силата им в правилната посока. В противен случай Лъвът, който сам се разпорежда с ресурсите си, може да загуби всичко: да похарчи всички пари за глупости, да сключи неизгодна сделка, да контактува с опасни хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Имате нужда от верен приятел: Вижте, коя е най-надеждната зодия и с коя не бива да рискувате

В четвъртък: Тези 4 зодии слагат картите на масата и заявяват твърдо позицията си

През лятото на 2024 г.: Тези 4 зодии ще привлекат повече пари, отколкото могат да изхарчат

4 зодии. които имат нужда от телефонен детокс

На 16 май: Тези зодии се сблъскват челно с огромен провал

Съвет за всяка зодия за днес, 16 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 16 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 16 май 2024

Дневен хороскоп за 16 май 2024 г.

Фаза на Луната на 16 май 2024 г .

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com