Зодиите, които често са в токсична връзка

26746
Зодиите, които често са в токсична връзка
Снимка: iStock

Една щастлива връзка обикновено включва любов, романтика, хубави моменти заедно. Когато имате проблем знаете, че вашият партньор ще е винаги до вас, ще ви изслуша и даде правилния съвет. Когато има важно решение за взимане, го правите заедно и знаете, че сте си опора. Карате се от време на време, но нищо сериозно. После се обичате повече от всякога.

От друга страна, съществува и такъв тип връзка, при която хората се обожават, но връзката може вече да не изглежда никак радостна. Ако постоянно се дразните един друг или не можете да спрете да се карате за дребни проблеми – значи се случва нещо нередно. Ако при проблем се обръщате към приятел, а не към партньора си – значи имате проблем. Ту се събирате, ту се разделяте, склонни сте да излизате с други хора, а после съжалявате горчиво – значи най-вероятно сте в токсична връзка.

Зодиите, които харчат прекалено много пари

В определени ситуации някои зодиакални знаци активно се вглеждат във връзката си, за да разберат кога техните любовници са показали истинския си цвят. Но през повечето време някои от тези звездни знаци прекарват времето си в света на мечтите, където не забелязват реалността колко токсична е тяхната връзка.

Тези зодиакални знаци изпитват нужда от съпруг, който има някакъв контрол над тях, тъй като го бъркат като знак на грижа, любов и обич.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

Зодиите, които са склонни към токсична връзка

1. Лъв

Лъвът изглежда невероятно независим, но има големи шансове тяхната неограничена природа да е фасада за тяхната емоционална чувствителност. Дълбоко в себе си те често търсят хора, на чието рано могат да поплачат. Понякога всичко, което искат, е малко повече любов в живота си. Искат партньорът им да поеме отговорността за ситуацията, в която се намират, за да могат да се отпуснат поне веднъж. Но това понякога привлича грешния тип хора.

2. Козирог

Козирозите търсят спътник, който може да потвърди чувствата им и да ги накара да се чувстват сигурни. Тези нелечими романтици винаги търсят стабилност. Те жадуват за партньор, дори ако това означава да се подчинят на капризите и фантазиите на партньора си, защото се страхуват да останат сами. При тях поговорката – „По-добре сам, отколкото зле придружен“ – не важи.

Зодиите с късмет в любовта през февруари 2023 г.

3. Скорпион

През повечето време този воден знак търси силен партньор, който да ги насърчава в решенията и да вярва в способностите му. Тъй като те търсят лидер, а не последовател, който може да положи усилия, за да ги подкрепи в постигането на техните цели, те са склонни да привличат токсична любов. Те искат някой да им казва кое е правилно и кое грешно, за да могат да се изправят пред предизвикателствата на живота, но това гарантира, че някой ще ги води непрестанно.

4. Стрелец

Стрелецът може да бъде убедителен и приятелски настроен, което означава, че лесно влиза в отношения с хора, по които си пада. Това обаче е проблемът, тъй като понякога се чувстват привлечени от токсични индивиди. Това ги кара да изживяват драма в една контролираща връзка, където никога не се чувстват истински обичани или сигурни. Нямат нищо против властен любовник, така че са склонни да се женят за човек, който им обръща внимание, дори ако липсва основно уважение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 12 май 2024 г.

Кои зодии винаги се връщат при бившите си партньори

Какъв девиз има всяка от зодиите

Кои зодии си допадат най-много като характери

На кои зодии най-много подхожда среброто

Седмичен хороскоп за 13-19 май 2024 г.

Съвет за всяка зодия за днес, 11 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 11 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 11 май 2024

Дневен хороскоп за 11 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Дневен хороскоп за 12 май 2024 г.
Дневен хороскоп за 12 май 2024 г.

На 12 май 2024 г. една от зодиите ще се радва на любов и взаимност. Какво ще се случи на останалите знаци вижте в своя дневен хороскоп за...