Астролог предрича трусовете на 100%

46228
Астролог предрича трусовете на 100%

Още в началото на ноември варненският астролог Филип Филипов предупреждава чрез различни медии, както и от стената на профила си във Фейсбук, че предстои опасен земетръсен период.

"В сеизмично отношение друг опасен период е наличен около 28.11.2012 г., като става въпрос за - 3 дни преди наличното Лунно затъмнение на 28.11 и 7 дни след това... Първичната прогноза за този период е писана преди 1 година... Ако трябва да използваме по аналогия цветовата скала за опасни природни бедствия, използвана често в метеорологичните прогнози, излъчвани по телевизиите, периодите 11-21.11 е с код ОРАНЖЕВО в сеизмичен смисъл. Периодът в края на месец ноември и началото на месец декември също може да се маркира с код ОРАНЖЕВО, а периода 10-16.12.2012 г. би трябвало да има код ЖЪЛТО", смята той.

Няма вторични трусове след земетресението в Черно море

Няма вторични трусове след земетресението в Черно море от тази нощ, съобщиха от Националния институт по геофизика, геодезия и география...

Според самия него това е 8-та му успешна прогноза относно бъдеща сеизмична активност от 8, направени досега. Той публикува всички тях на стената си в социалната мрежа.

Филипов апелира държавните органи "най-после да обърнат внимание, че чрез помощта на астрологията може да се минимизира риска от земетресенията" в страната ни.

Астрологът смята, че двата варненски труса, може да са "опасен модел, показващ нещо по-сериозно в бъдеще" и затова помощта на сеизмолозите би била изключително полезна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com