Помните ли предполагаемите извънземни мумии от Мексико? Появиха се нови снимки

6616
Помните ли предполагаемите извънземни мумии от Мексико? Появиха се нови снимки
Снимка: iStock

Нови снимки на странните "извънземни мумии" с три пръста бяха публикувани от документалисти, които изследват дали скандалните фигури са фалшиви, или извънземни.

Документалистите твърдят, че ще докажат, че фигурите съдържат нова форма на ДНК и не са просто кукли, направени за туристи, както съобщиха някои медии.

Тези невиждани досега снимки, които документалистите представили пред изданието The U.S. Sun, показват съществата, открити в планинска мина в Перу.

120-сантиметровото създание, свито на топка, е преминало тестове, докато друг екземпляр с височина 274 сантиметра все още очаква да му бъде проведено изследване.

Авторите на разследващи филми Серена Ди Си и Майкъл Мацола планират да представят още „невероятни“ доказателства за новите същества на пресконференция в Западен Холивуд на 12 март.

Двамата ще представят рентгенови снимки и лабораторни изследвания на телата, извършени и заснети от американски учени в Мексико и Перу.

Серена и Майкъл се нагърбили с мисията „да демистифицират“ докладите и твърденията за телата, които били определени като „фалшификати“ от перуански служители.

„Фигурите никога досега не са били показвани публично, невероятни са и много различни от екземпляра, който Хайме Маусан представи на мексиканския конгрес миналата година“, казва Серена.

Двамата с Майкъл вярват, че откритията имат огромно значение за човечеството.

„Това откритие беше несправедливо дискредитирано, най-вече от хора, твърде мързеливи, за да направят дори най-повърхностното разследване на фактите“, добавя Майкъл.

Двойката е убедена, че това са истински екземпляри, които заслужават сериозно проучване от световната научна общност. Но в същото време Серена и Майкъл смятат, че тези фигури не са „извънземни“, те са на повече от хиляда години според първоначалния ДНК тест.

Изследванията сочели, че 30% от ДНК на мумиите са неизвестни, с ясни индикации за генетична манипулация. „Кой е имал способността да прави генно инженерство преди хиляда години?“, пита Серена.

„Не казваме, че сме открили извънземни. Но вярваме, че сме открили нов вид и трябва да направим ДНК тестове, за да разберем откъде идва.

"Има малък шанс да са от някъде другаде в галактиката. А ако са, колко хубаво е това? Но това, което знаем категорично, е, че тези същества не са били физически конструирани от хора.

Те са истински. Родили са се, живели са и после са починали. И през този период на живот те са ходили – единият от тях поне три години, защото износването на костите му показва, че толкова време се е движил", казва тя.

Серена и Майкъл планират да разкрият изображения и да представят тестове на живо и оценки на учени. Тези тестове ще бъдат разяснени от мексикански и американски учени, които ще представят своите интерпретации.

„Медиите всъщност ще видят, че тези тестове се провеждат на живо. Ще преминем на живо в съдебномедицинска лаборатория, където американски и мексикански учени ще извършат различни диагностични тестове.

Документалистите ще предават на живо своите доказателства на 12 март в 12:00 ч. тихоокеанско време (което съответства на 22:00 часа българско време) и публиката може да се регистрира тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИНТЕРЕСНО:

Колко е продължила най-кратката война в историята?

Котката на Шрьодингер обединява теорията на относителността и квантовата механика

Тестват нова ваксина срещу рак на кожата

Японски AI инструмент предвижда кога нови работници ще се откажат

Мистериозният ръкопис на Войнич може да е отчасти за секса и "женските тайни"

Магнитното поле на Земята се е формирало преди ядрото на планетата

Аварите са практикували многоженство, установиха генетици

Овъглен папирус разказва за последните часове от живота на Платон

Дигитализираха писмата на първия алпинист, едва разминал се да покори Еверест

Геолози построиха изображение на вътрешното ядро ​​на Земята

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com