Отбелязваме Световния ден на снега за трета поредна година

6161
Отбелязваме Световния ден на снега за трета поредна година
Снимка: Thinkstock

На 19-ти януари 2014г. ще бъде отбелязана за трета поредна година инициативата на ФИС за популяризиране на зимните спортове и всевъзможни други занимания на сняг - World Snow Day. Тази година най-мащабният международен празник на снега ще включи над 315 събития по цял свят.

На 22-ри януари 2012 г. SKI.BG и БФСки, с подкрепата на Столична община за първи път организираха, в парка зад музея „Земята и хората” до НДК в София един невиждан в бъл-гарска градска среда спортен празник, посветен на снега! През 2013-та SKI.BG съвместно със ски клуб Славия отбеляза Световния ден на снега с безплатни уроци по алпийски ски за деца от ски инструктори на Ски клуб “Славия” и свободно спускане за всички, които не участват в групите за ски уроци, на единствената в София ски писта в градски условия - детската ски писта „Бялото скиорче” до стадион „Славия”.

Derida Dance Center отваря врати за нови посетители

На 18-ти януари, събота в Derida Dance Center ще се проведе Ден на отворените врати, по време на който всеки желаещ може да се възполз...

И тази година SKI.BG представя инициативата на Световната федерация по ски FIS - СВЕ-ТОВЕН ДЕН НА СНЕГА - World Snow Day!

На 19-ти януари 2014 г. (неделя) SKI.BG и Ски Клуб “Славия”, със съдействието на Българска федерация по ски, организират ски празник за деца и възрастни в София по случай СВЕТОВЕНИЯ ДЕН НА СНЕГА!

Мястото отново е детската ски писта „Бялото скиорче” при стадион „Славия”, намираща се от северната страна на залата за кънки на лед „Славия”, на ъгъла на ул.”Славия” и ул.”Хайдушко изворче”.

Световният ден на снега и тази година ще бъде отбелязан с различни инициативи и в най-големите български зимни курорти - Витоша, Банско, Боровец и Пампорово, както и на някои други места из българските планини.

Ски училище „Мотен” открива новия зимен сезон

Ски-училище “Мотен” е създадено през 1999-та година и за тези 14 години е доказало на хилядите си клиенти, че е символ на т...

Световният ден на снега - World Snow Day е по инициатива на Международната федерация по ски ФИС и има за основна цел да изведе навън сред природата, на ски пистите и на снега децата на възраст между 4-ри и 14 години, заедно с техните семейства, в рамките на един ден, изпълнен със забавления, различни приключения и състезания на снега.

Включете се и Вие в третото издание на Световния ден на снега на 19-ти януари 2014!

Прочети повече за събития, спортни занимания и свободно време за твоето дете ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com