PUMA Sofia Run 2016

8040
PUMA Sofia Run 2016

PUMA, една от водещите световни спортни марки, организира за първи път в София уникално изживяване за всички фенове на бягането.

PUMA SOFIA RUN е отворено за всички събитие, което ще се състои в Sofia Ring Mall на 16-и октомври.

Участниците ще могат да изберат между две дистанции - 5 и 10 км. Специално разработени за семейства и деца ще бъдат две по-къси дистанции с дължина 3 и 1 км.

Всички бегачи, които вземат участие, ще бъдат подходящо възнаградени с награди, осигурени от PUMA. Победителите ще получат купи, а всички участници ще получат медал и специално намаление от 20% за една покупка (без значение от броя на продуктите) до 30.11.2016 в магазините на PUMA в София, както и за продукти PUMA от партньорите Sport Depot.

PUMA Sofia Run очаква всички, които обичат бягането и искат да изживеят един ден, пълен с активност. Участието е без такса, а всички, които искат да се включат, трябва да се запишат не по-късно от 14-и октомври. Бегачите ще могат да получат своите състезателни номера от магазините на PUMA (Ring Mall и Paradise Mall) от 17-и септември до 14-и октомври. Стартовите пакети за бегачи (включващи тракинг чип, вода и протеинов бар) ще бъдат раздадени в деня на провеждането на състезанието между 8:30 и 10 ч. Състезанието ще започне в 10:30.

Форма за записване ТУК!

Стани DJ с Puma и радио NOVA

PUMA и радио NOVA ще дадат възможност на някой от вас да сбъдне своята мечта и да се изяви като DJ в ефир. След суперуспешните Get Fa...

Официално Facebook събитие вижте ТУК!

PUMA Facebook!

PUMA

PUMA е една от водещите световни спортни марки, специализирана в дизайна, разработката, продажбата и маркетинга на обувки, облекла и аксесоари. Повече от 65 години PUMA се е наложила в историята с продукти, създадени за най-бързите атлети на планетата. PUMA предлага спортни и лайфстайл продукти в категории като футбол, бягане и трениране, голф, моторни спортове. В колаборации съвместно с популярни марки, тя успява да създаде най-иновативните и функционални продукти в света на спорта. PUMA Group притежава марките PUMA, Cobra Golf и Dobotex. Компанията разпространява продуктите си в над 120 държави, за нея работят повече от 11000 души в световен мащаб, а централното й седалище е в Херцогенаурах, Германия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com