ARTE FEASTIVAL 2021 дебютира с ярък фестивален заряд

1828
ARTE FEASTIVAL 2021 дебютира с ярък фестивален заряд
Снимка: Arte Fesitval Music

Този уикенд Велинград се превърна от спа столицата на България във фестивалната столица на страната с ARTE Feastival, който донесе на публиката много повече от чисто меломанско удоволствие. Дебютът на тридневния празник с пъстра програма, еклектична музикална селекция и атракции за всеки вкус и възраст доказа, че страната ни не е далече от световните стандарти за фестивални забавления.  

Хиляди пяха, танцуваха, подскачаха и живяха с ритъма на фестивала и позитивната колективна енергия на публиката и артистите, които станаха част от първото издание на ARTE Feastival. Хедлайнерите на трите вечери – енергичните и безапелационни DUBIOZA KOLEKTIV, легендата на балканската музика, артистът и композитор Goran Bregović и неговият „Оркестър за сватби и погребения“, магическите Morcheeba, общоповече от 40 български и международни звезди, взеха участие в дебюта му като абсолютно всички от предварително обявения line-up станаха част от фестивала.  

„Мисля, че с успешно проведения ARTE Feastival 2021 успяхме да убедим и най-големите скептици, че в България могат да се случват събития с размаха и организацията на световните. Вече се готви следващото издание!,“ сподели Стефан Еленков от Fest Team.  

На ARTE Fеаstival имаше младежка сцена, разнообразни състезания, демонстрации от световен магьосник, уроци по танци, арт и спортни активности за деца и възрастни, атрактивни кулинарни демонстрации, хубава храна и селекция от напитки на фестивалните барове, много танци и много усмивки.  

Организаторите вече планират второто издание на фестивала догодина, а тези, които вече със сигурност могат да се нарекат „фенове“, могат да намерят промо билети в продажба тук:  https://artefeastival.bg/information/tickets/. За втора поредна година семейният фестивал на България ще предложи богата програма, любими артисти и невероятни атракции. И през 2022 фестивалът ще запази своя тридневен формат. Датите, артистите и местоположението за следващото издание не са известни, но при тяхното обявяване, закупилите промо билети, ще имат десет дни на разположение да върнат билета си, ако пожелаят това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com