X
 
 

Бионсе се опитва да събере Destiny's Child

1046 0
photo of Бионсе се опитва да събере Destiny's Child
Снимка: Getty Images / Guliver
Американската RnB група Destiny's Child планира да се събере отново, вдъхновена от триумфалното завръщане на сцената на „Спайс гърлс“, съобщава „Контакт мюзик“. Източник твърди, че Бионсе и нейните приятелки Мишел Уилямс и Кели Роуланд обмислят няколко мащабни концерта през 2020 година, за да отбележат 20-ата годишнина на групата. „на хоризонта се очаква може би и появата на нови песни“, твърди същият източник.

„Бионсе отчаяно се опитва да събере момичетата в звукозаписното студио с нея. Според нея какъв по-добър момент от 2020 година, когато ще отбележат две десетилетия от създаването на групата“, посочва близък на певицата. „Тя видя успеха на „Спайс гърлс“, но иска да го повтори – с по-голям и по-добър успех“.

Фолклорни ритми завладяха Добрич

Български и латино ритми огласиха Добрич тази вечер. Градът е домакин на XVIII международен фестивал „Фолклор без граници. Столиц...

Destiny's Child се разделиха през 2006 година, но се събраха за специална поява на фестивала „Коачела“ през април 2018 година. Всяко от трите момичета от групата има успешна самостоятелна певческа кариера, като 37-годишната Бионсе има шест солови албума зад гърба си. 39-годишната Мишел Уилямс и 38-годишната Кели Роуланд имат по четири самостоятелни албума в кариерите си. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители