Драгана Миркович целуна българското знаме на концерт в Сърбия

5469
Драгана Миркович целуна българското знаме на концерт в Сърбия

Емблемата на балканската музика Драгана Миркович засвидетелства специално внимание и уважение към страната ни и всички свои български фенове. На едно от последните си участия, звездата, която на 16 декември ще зарадва публиката в „Арена Армеец“, в знак на почит към родината ни, целуна българския трибагреник.

Действието се разви пред погледа на многобройните почитатели на легендата в западната ни съседка, дошли да чуят хитовете й на живо. На едни от първите места в близост до сцената са били и родните фенове, които подариха на Драгана българското знаме. Певицата веднага вдигна високо трибагреника и показа своята обич като го целуна.

Драгана Миркович пръсна четвърт милион по случай годишнината си

Легендата на Балканите Драгана Миркович пръсна сериозна сума, за да отбележи годишнината от сватбата си. Певицата, която на 16 декември...

Моментът веднага бе запечатан на видео и разпространен в социалните мрежи сред привържениците на изпълнителката на „Placi zemljo“ у нас. За броени минути клипът събра рекорден брой гледания и стотици споделяния.

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика