Ефектно видео с 3D елементи, концерт на живо и дяволски вълнения за дебютния албум на Me And My Devil

5735
Ефектно видео с 3D елементи, концерт на живо и дяволски вълнения за дебютния албум на Me And My Devil
Снимка: Projector Plus

Първият едноименен албум на Me And My Devil е вече факт. В него са включени общо десет песни, като седем – групата вече пусна като самостоятелни сингли.

През тази седмица бандата ще представи общо трите последни песни от дебютния си албум, а първата от тях – „A Room For Three“, излиза днес в YouTube канала на Me And My Devil. Видеото към нея е заснето от един от най-добрите български режисьори и продуцент на хитовите сериали и филми „Под прикритие“ и „Мисия „Лондон“ – Димитър Митовски. Сюрреалистичната и индъстриъл визия е по идея и изпълнение на Митовски, като някои детайли от клипа правят директни препратки към забележителното му творчеството на художник. Визуалното предизвикателство е допълнено и от опцията видеото да се гледа с очила за 3D изображения.

Освен с ексклузивната колаборация на Me And My Devil с Mитовски като режисьор, „A Room For Three“ e подкрепена и с вокалното участие на истинска икона в българската алтернативна сцена и продуцент на инди медията X Raydio – Здраво Гулов a.k.a Зак Кузманов.

Останалите два сингъла се казват “Say “No more” и “Little Gray Mushrooms”, като те ще бъдат представени с лирик видеа. Последните три парчета носят още неочаквани жанрови завои в албума на групата, която до момента придвижи своите фенове от психедиличните 60-те, през пънка на 70-те, индъстриъл подходите и трип хоп-а на 90-те, но - прочетени през 2022.

 

На 13-и април е официалното събитие – представяне на живо на албума в столичния клуб Терминал 1. Специални гости на концерта ще бъдат хитовите ALI, също част от независимото обединение на алтернативни музиканти Projector Plus, които ще представят за първи път последния си сингъл Don’t Hate Me пред софийска публика. Това ще бъде и първото клубно участие на Me And My Devil, след което на 16-и април групата ще се развихри и пред пловдивска публика в клуб Download. Билети за концерта в София има в мрежата на bilet.bg.

Наред с новите парчета, феновете на бандата ще могат да се сдобият и с официалния мърч на групата, включващ фланелки и ексклузивен CD тираж на албума, част от които ще бъдат пуснати на предварителна продажба. Арт оформлението на диска е дело на Nolita No /София Добрева/, която изгради цялостната визуална концепция на бандата от самия ѝ старт до издаването на този албум.

 

До момента Me And My Devil представиха част от музиката си на сцените на фестивалите Music Daze, Rebel Rebel, Kapana Fest, като за краткото време успяха да натрупат сериозна фенска маса и последователи в различните дигитални платформи.

Me And My Devil са Васил Първановски /китари, вокали/, Ангел Каспарянов /вокали/, Мартин Стоянов /бас/ и Деян Драгиев – Даката /барабани/.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Иво Димчев на най-големия фестивал в Словакия заедно с Queens of the Stone Age и още звезди

Миро направи впечатляващ The Grand Finale в "Арена София" (СНИМКИ)

МОЛЕЦ с нова песен и пореден разпродаден концерт (ВИДЕО)

ALI представят видеото на "The List" с премиера на живо тази събота

Синовете на Пол Маккартни и Джон Ленън записаха обща песен (ВИДЕО)

Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на Капана Фест в Пловдив

Приключенията на Нотичка - в търсене на истинския Моцарт в неговите най-известни композиции

Българите Caliberty ще подгряват Брус Дикинсън на 16 юли в София

От Ню Йорк в София: съвременната Кармен Клементин Марген в София на 31 май по покана на Соня Йончева

P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com