5 общински звена в Стамболийски са ремонтирани

1322
5 общински звена в Стамболийски са ремонтирани
Снимка: Община Стамболийски

Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев се похвали на официалната си страница във Фейсбук, че е направен ремонт на фронт офисите на пет общински звена - ГРАО, Данъчното, Образование, Местната комисия и Социалните услуги. Служителите от тези отдели вече работят в напълно ремонтираните общински помещения на ул. „Макгахан“ - с нова дограма, окачени тавани с ново и модерно осветление, щори, ремонт на под и боядисване, а в Данъчното и ГРАО има и нови модерни паравани. „Всичко, което искахме да се направи, го получихме и сме благодарни, защото имаше нужда от този ремонт“, каза началникът на Данъчното Ани Петрова. Същото сподели и ръководителят на МКБППМН Пенка Богданова. Местната комисия и звеното за социални услуги са с общ вход, но двете помещения са разделени така, че всяка от службите да е независима. По думите на Богданова гражданите също оценявали направеното, защото това е голямо удобство и за тях, обясни той. 

По думите му ремонтирани са и офисите на отдел Образование, където също има нови придобивки. В Данъчното има специални шкафове, които бяха изработени по поръчка за данъчната документация. В ГРАО шкафовете също са направени по поръчка и са съобразени с размерите на книгите-регистри, които се съхраняват тук, посочи той. Това са старите семейни регистри и книгите, в които са вписани гражданските бракове, които са нестандартни, а в същото време много ценни, защото служат за справка, когато се издават различни документи от предишни години. „По закон тази документация трябва да се съхранява 130 години и е много важно да бъде в специален шкаф и със специални разделители между книгите“, каза началникът на ГРАО РадкаТомова, допълва Мараджиев.  Този отдел и Данъчното преместихме в общинските помещения на ул. „Макгахан“ още в началото на първия ми мандат. Така бе облекчен общинският бюджет, защото Общината спря да плаща наем за помещенията, в които преди това бяха двете служби. От друга страна се ползва предимството на приземния етаж, който е лесно достъпен за трудно подвижните и възрастните хора. От няколко месеца в съседните помещения са МКБППМН и звеното за Социалните услуги, като нито един от изброените пет отдела не са спирали работа по време ремонта и не са били прекъсвани услугите за гражданите, каза още той.

Община Стамболийски извърши проверка на развъдник на риба

Комисия от Община Стамболийски извърши проверка на място в местността "Елака" в обект "Рибарник" - развъдник на риба в УПИ 016032-рибов...

Мараджиев призова служителите от фронт офисите, които отново както винаги са на първа линия, никога да не се пречупват и да не изневеряват на себе си. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПЛОВДИВ:

Над 40 предложения от 16 държави се включиха в конкурса на община Пловдив за бившата сграда на БНБ

Кметът на Пловдив каза каква е съдбата на паметника на Альоша в града (СНИМКИ)

За първи път в Пловдив уличният фестивал 6Fest с паралелна градска програма

За неиздаване на касов бон: НАП санкционира детски център в Пловдив

Вижте листата на "Има такъв народ" за парламентарните избори на 9 юни в 17 МИР - Пловдив

Вижте листата на БСП за парламентарните избори на 9 юни в 17 МИР - Пловдив

Вижте листата на ДПС за парламентарните избори на 9 юни в 17 МИР - Пловдив

Вижте листата на ПП-ДБ за парламентарните избори на 9 юни в 17 МИР - Пловдив

Вижте листата на ГЕРБ-СДС за парламентарните избори на 9 юни в 17 МИР - Пловдив

Вижте листата на "Има такъв народ" за парламентарните избори на 9 юни в 16 МИР - Пловдив

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пловдив