Цветанов: БСП в момента са в международна изолация

2906
Цветанов: БСП в момента са в международна изолация
Снимка: ПП ГЕРБ

Политическата обстановка в страната не е такава, каквато трябва да бъде. С наближаването на изборите, популизмът и фалшивите новини ще ни заливат все повече. БСП например все още живеят с идеята, че са спечелили президентските избори и се правят, че не виждат оценките на хората. Това заяви тази вечер председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който проведе среща с актива на Младежи ГЕРБ-София област, съобщиха от пресцентъра на партията. На събитието присъства и най-младият член на структурата – 18-годишната Рамона Дойнова.

„БСП в момента са в международна изолация. Видяхте как изкривиха дебата за Истанбулската конвенция. Политиката стана арена на непрекъснати нападки и дискредитиране на политическия опонент. Виждайки това отстрани, хората не забелязват всички хубави неща, които държавата и местната власт правят“, отбеляза Цветанов. Той посочи пред младежите, че сега никой не говори за европейската перспектива пред Западните Балкани, за кохезионната политика, за външнополитическите успехи на премиера Бойко Борисов, за отличните взаимоотношения между България и Македония.

Цветанов: БСП и Радев искат предсрочни избори чрез дестабилизация

Разделението, което се прави днес в обществото и координираните действия между БСП и президента Радев са с една единствена цел – ...

„Вие обаче бъдете посланици на тези успехи. Казвайте на всички за тях. Хората трябва да знаят какво правителството на Бойко Борисов и управляващото мнозинство в парламента са направили. Срещайте се често с хората. Само така ще си върнем доверието им“, призова младите хора зам.-председателят на ГЕРБ и допълни, че е важно държавата да върви напред, да бъде лидер на Балканите и да се представите успешно по време на председателството. „Ние искаме държавата да е стабилна и работим в тази насока“, категоричен бе Цветан Цветанов.

„ГЕРБ е единствената партия, която инвестира толкова много в младите хора“, посочи на свой ред председателят на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, който с участието си в 43-тото Народно събрание се превърна в най-младият депутат в историята. Той каза още, че младите хора имат възможността чрез партията да градят както себе си, така и да влияят върху процесите в държавата. „С работата и идеите си ние можем да направим България едно по-хубаво място за живеене“, заяви Георгиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Румен Радев: Депутатите да проверят защо капацитетът по договора с "Боташ" остава неизползван

Без пенсия за репресирани: Комисия в парламента отхвърли идеята на ГЕРБ и ДПС

Асен Василев не е получавал призовка за разпит (ВИДЕО)

Петър Витанов обяви, че няма да се кандидатира за евродепутат

"Министерството не е хан": Асен Василев отрече да се е срещал с обвинените в контрабанда

Имало ли е натиск в "Митниците"? Дългогодишен служител проговори пред временната комисия

Метлата "Главчев" - не избори, а предизборна чистка

Христо Иванов пита каква е позицията на Елена Йончева за войната в Украйна

ГЕРБ се регистрира за изборите и поиска правителство с ярки политически фигури

ГЕРБ и ДПС внесоха закон срещу рекламите в хазарта (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика