ГЕРБ внася жалба за незаконно използване на лични данни от БСП

23904
ГЕРБ внася жалба за незаконно използване на лични данни от БСП
Снимка: БГНЕС

Народни представители от ПП ГЕРБ ще внесат жалба в Комисията за защита на личните данни, съобщиха от пресцентъра на партията. Жалбата е по повод незаконното използване от страна на БСП на личните данни на 2 000 000 български граждани, без тяхното знание.

Жалбата ще бъде внесена днес, 02.12.2013 г. в 12.00 часа в Комисията за защита на личните данни, която се намира на бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов” 15 в София.

БСП и ДПС си разменят депутати

Лидерите на БСП и ДПС Сергей Станишев и Лютви Местан си стиснаха ръцете за по-добра координация между парламентарните групи. В специал...

Представителите на ГЕРБ ще направят кратко изявление за медиите веднага след внасянето на жалбата.

Преди дни анонимен подател изпрати до OFFnews документи, които показват, че червената партия е търсила съзнателно за агитация хора на над 55-годишна възраст с помощта на база данни с ЕГН-та.

Съгласно документите фирмата, с която си сътрудничи БСП, е „60К” АД. Фирмата е препоръчана на БСП от Джонатан Гладуиш – съпруг на водещата в Нова телевизия Нана Гладуиш, който е известно лице в телекомуникационния бранш.

За целта на проекта, определен като “телемаркетинг услуга”, със знанието на БСП незаконно са използвани личните данни на 2 000 000 българи.

Сидеров: Страхът от БСП и ДПС ще се отпуши, когато паднат от власт

Сега се отпушва страхът от ГЕРБ. Страхът от БСП и ДПС ще се отпуши като паднат от власт, в следващата комисия - тогава ще има сигнали с...

Разходите по колцентъра с персонал 150 души са били 773 760 лева, а координатор от страна на червената партия е бил днешният депутат Кирил Добрев.

Целта на партийната поръчка е да се отсеят избиратели над 55-годишна възраст, да им се звъни вечерно време и ако се окаже, че се колебаят за кого да гласуват, да се направи опит да се ”стимулират допълнително”. В деня на изборите, когато по закон е забранена политическата агитация, също трябва да се звъни, сочат изричните заръки на червените.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com