X
 
 

Кирчо Киров: Не съм присвоил нито стотинка

696 1
photo of Кирчо Киров: Не съм присвоил нито стотинка
Снимка: БГНЕС
Не съм изненадан от новото обвинение. Очаквах това дело да започне, тъй като аз и адвокатите ми бяхме запознати с материалите.

Това каза ген. Кирчо Киров, който изтъкна, че това е четвърто дело, което ръководители на НРС (сега ДАР) завеждат срещу него във „война“, срещу него и семейството му, която продължава шеста година.

Бивш шеф на НРС: Заплахата срещу Борисов е доста глупав пиар ход

Това ми изглежда като един доста глупав пиар и може би дори не е ход на самия премиер. Това действие директно обвързва Бойко Борисов с ...

"Започна в самото начало като изпълнение на политическа поръчка в определени, конкретни исторически условия в онази толкова далечна 2012-та година. Когато се завърти колелото и се създадат съответни взаимоотношения между страните, мисля, че е нещо логично и естествено това, което ми се случва към днешна дата, познавайки добре хората, които седят сега на управленските кресла на Държавната агенция за разузнаване.

Нито по първото дело, в което бях обвинен за присвояване на средства, нито по това дело, аз не съм присвоил нито един лев, нито едно евро, нито един долар или цент, или стотинка. Това го заявявам категорично и безусловно", допълни той.

Според Киров е налице „твърде добро“ сътрудничество между ДАР и Прокуратурата, предаде БНР.

"Учудвам се как в медиите свободно, целево изтичат данни по делата, които, ако аз бих си позволил да изнеса, веднага бих бил обвинен за нарушаване на Закона за защита на класифицираната информация. Впрочем едно от делата, които ръководството на НРС, днес ДАР, води срещу мен, е именно за нарушаване на този закон", заяви той.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
    Не си присвоил, ама си опапал 10 милиона държавна,т.е., народна пара. Какво разузнаване е правил, с толкова милиони и аз мога да подкупвам глупаци. Какво добро е направил за България. Турците си веят байрака, като на турска територия. Знае ли какво става в джамиите в България, военните щабове на Турция у нас? Вместо да ги контролират, разузнаването папа народна пара!