Марешки посочи Валентин Златев, БСП и Валерия Велева като пример за КОЙ

2714
Марешки посочи Валентин Златев, БСП и Валерия Велева като пример за КОЙ
Снимка: БГНЕС

Крадецът вика дръжте крадеца. За всеки нормален българин е ясно, че която и да е бензиностанция може да ходи и да бърка – всички тези неща стават по базите. Ако има проблеми с качеството на горивата, да проверяват „Лукойл”. Единият човек, който обаче проверяваше, вече не е между живите. Така варненският бизнесмен Веселин Марешки атакува по темата с горивата и новите проверки по бензиностанциите, започнали от негова бензиностанция в Горна Оряховица.

Марешки добави, че „един човек” си позволява да влезе в парламента и да заплашва депутатите. Бизнесменът уточни пред Нова телевизия, че става въпрос за Валентин Златев. Хем казва, че милиарди се губят в бизнеса с горива, хем всички тези милиарди изглежда дошли при мен, уточни бизнесменът. Марешки обяви, че по „сайтове и медии” имало заплахи срещу него – че щяло да му се случи „същото” като с Ваньо Танев. Според бизнесмена е трудно да се разбере от кого идват подхвърляния и заплахи в сайтове и във Facebook.

Марешки не отговори пряко плаща ли данъци, Агенция "Митници" ще обяснява за 54 съмнителни танкера

Това е представител на компанията, през която са минали 50 млрд. лева български пари и не са останали в държавата. Това заяви Веселин М...

На въпрос защо внушава, че Валентин Златев заповядва на всички контролиращи органи, Марешки отговори, че не казва, че е Златев или група от хора. Не знам кой може да каже, че 35 танкера са дошли в пристанището във Варна без да минават през измервателни уреди, обясни обаче варненският бизнесмен. Той визира думите на Златев пред анектната комисия на парламента за разследване има ли картел на пазара на горивата.

Няма никакъв чадър над мен, вижда се с тези проверки, категоричен беше Веселин Марешки. Той отрече да е нападал само БСП и Румен Радев в предизборната президентска кампания, но не и ГЕРБ. Бях единственият, който каза, че ГЕРБ и принтер да сложи, ще бъде избран, подчерта варненският бизнесмен. Марешки попита какво правела Валерия Велева в офиса му – иска ми пари, тя почва да ме хвали, докато давам, не давам пари и отворете ѝ сега сайта, бяха думите на бизнесмена. Същото било и за БСП, уточни той, като му е интересно защо БСП са го канили по времето на Пламен Орешарски. Според Марешки поканата на БСП била същата като случая с Велева – отказваш и се почва с натиска. Големият страх е, че ще вляза в парламента, може би ще е като първа политическа сила, уточни Марешки, според когото от ГЕРБ не му искали нищо, защото се чувствали много силни.

Право на отговор получи Валерия Велева, която обясни, че Марешки лъже. Виждала съм го само веднъж, в предизборната кампания. Не съм му искала пари с цел осигуряване на медиен комфорт или каквито и да е други. Договорите ми с него са публични, заяви Велева. По думите ѝ всички пиари на Марешки са минали през сайта ѝ "Епицентър" с надпис "платена публикация", а реакцията му сега е заради публикация за обвинителния акт по делото за хулиганство във Варна. Фактите са ясни, с толкова нискостоящи няма какво да коментирам – делото е от 2014 година, но тогава е нямало публикации, отвърна моментално Марешки. Припомняме, че самото дело тръгна преди година и два месеца. Кой е чувал за сайта на Валерия Велева и го чете, че да плащам за публикации там, добави той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Бойната група на НАТО у нас получи висока оценка

Нанков: Лъжа е, че настоящият регионален министър е кадър на ГЕРБ

Още една рокада в Агенция "Митници"(ВИДЕО)

Новият директор на „Митниците“: Заварих уплашени хора

Еврокомисар Илва Йохансон ни обеща конкретна дата за сухопътния Шенген

БСП ще праща доклада за "Боташ" на Европейската прокуратура (ВИДЕО)

Рюте към Главчев: Ще съдействаме пред Австрия за пълноправното ви членство в Шенген

Лорер: Никой не ни е питал за нищо в служебния кабинет, хора на ПП няма (ВИДЕО)

Борисов обяви ядосан, че вече не иска смяна на външния министър (ВИДЕО)

Пеевски: Утре може да няма президент (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика