Валери Симеонов: След 25 години транс Доган започна да си отваря очите

9095
Валери Симеонов: След 25 години транс Доган започна да си отваря очите
Снимка: БГНЕС

Имам чувството, че след 25 години транс и самозаблуда Ахмед Доган започна да си отваря очите. Това каза пред "Фокус" Валери Симеонов председател на ПП НФСБ и на ПГ на „Патриотичен фронт".

"Според мен това е някакво закъсняло пробуждане на лидера на ДПС Ахмет Доган. Някакво осъзнаване след 25 години, някакъв транс -самозаблуда. Имам чувството, че след 25 години транс и самозаблуда този човек започна да си отваря очите. Мога да коментирам интервюто само в тая светлина от гледна точка на неговото възприятие", заяви Симеонов.

Валери Симеонов смята идеята за ново коалиционно споразумение за кьорфишек

Преформатирането на споразумението за коалиционното управление е една медийна дъвка, която беше пусната от министър-председателя и сега...

"Това е едно закъснявало пробуждане, може би осъзнаване на огромното зло, което този човек до момента е причинил и огромните рискове, пред които е изправил нашата родина. Чрез партията, дори не бих казал партия, а етническо-мафиотската групировка, която е създал и развивал до момента. Това е най-общо казано", допълни Симеонов.

Изказването на лидера на ПФ е по повод новогодишната реч на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. В речта си Доган обвини в гаф лидера на ДПС Лютви Местан заради протурската му декларация след сваления руски самолет. Според почетния лидер партията се нуждае от промяна, а не от подмяна.

"Само си представете потенциалния конфликт между Русия и Турция. За мен беше гаф тази декларация, г-н Местан", казва Доган в речта си. "Всички знаете, че съм наблюдател по дефиниция, но явно твърде насериозно съм се приел като пасивен съзерцател", казва още почетният лидер на партията, който все пак заявява: "Но това не означава, че ще се върна в политиката!"

По информация на "Дневник" централният съвет на ДПС се свиква на спешно заседание.

Според Симеонов няма вероятност за предсрочни избори

Няма вероятност за предсрочни избори. Това заяви председателят на НФСБ Валери Симеонов. Според него не са налице обстоятелства, които д...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика