Младата актриса Лорина Камбурова ще води шоуто Кралете на леда

5700
Младата актриса Лорина Камбурова ще води шоуто Кралете на леда

Изгряващата звезда Лорина Камбурова ще води шоуто Кралете на леда, което ще събере най-добрите фигуристи от цял свят тази събота в Арена Армеец. 24-годишната актриса е позната на публиката от малкия екран като Лия от сериала „Връзки“, а освен това е модел и музикант. Заедно със свой колега основава акустичния дует Rossen&Lorina, който има все повече почитатели от клубната сцена в София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Шумен. Лорина завършва НАТФИЗ в класа на Здравко Митов, участва в редица постановки и филми, и печели всички със своята непринуденост и заразителна усмивка. Мигновено запленен от нейната артистичност остана и чуждестранният екип, подготвящ шоуто Кралете на леда, и затова именно тя ще има удоволствието да представя на публиката най-добрите фигуристи преди техните изпълнения.

Започнаха да пристигат и двадесетте и един участници в шоуто. Носителят на Грами Едвин Мартон вече се наслаждава на слънчева София, а първи от спортистите се очакват Аделина Сотникова и Джони Уиър. Световният шампион Хавиер Фернандес ще кацне у нас след срещата си с краля и кралицата на Испания в петък. По-рано през седмицата първият в света за тази и миналата година беше награден лично от кмета на родния си град Мадрид с медал за заслуги.

Официално: Кралете на леда ще се състои

Плюшченко потвърди звезден състав от спортисти за шоуто в Арена Армеец. Актуалният световен шампион идва!!! Двадесетте и един топ фигу...

От сряда започна строежът на ледената пързалка, като се очаква тя да е готова за първите репетиции в петък вечер.

Организаторите молят всички посетители да са по местата си в Арена Армеец не по-късно от 19:30 ч., тъй като спектакълът ще започне точно в 20:00 ч.

Билети за KINGS ON ICE все още могат да бъдат закупени на цени от 65 до 130 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com