15 причини да грабнете новия iPhone 15 от Yettel

2234
15 причини да грабнете новия iPhone 15 от Yettel
Снимка: Yettel

През септември Apple пусна на пазара най-новото попълнение смартфон в своето портфолио – iPhone 15. Както при предшествениците му, така и новият флагман на компанията от Силициевата долина представи страхотни нововъведения, с които  не разочарова феновете на марката. Базовата версия на модела идва с добре познатия процесор А16 (дебютирал миналата година, но при Pro версията), както и със впечатляващата задна камера с 48 мегапикселов сензор. При върховия Pro клас на iPhone 15 сериозно нововъведение е  корпусът от титан, който обещава да бъде както по-здрав, така и по-лек от всички предишни модели на компанията. 

И ако вече сте решили, че ви е време за ъпгрейд към актуалния iPhone или пък сте готови за първи път да скочите в i-вселената на Apple,  ние ви даваме 15 причини, заради които си заслужава да грабнете новия iPhone 15 от Yettel.

Удължен гаранционен срок

Когато говорим за премиум устройство, сигурността е на първо място. Yettel е единственият мобилен оператор в България, който вместо стандартните 2, предлага  3 години безплатна гаранция за всички смарт телефони в портфолиото си, а това автоматично означава 365 дни повече спокойствие за всеки собственик на iPhone 15. Удължената гаранция дава повече време с любимото устройство и ни пести разходи при фабричен дефект на апарата дори през третата година.

Собствен оторизиран сервиз

Точно така. Yettel е и единственият мобилен оператор в България със собствен оторизиран от сервиз, в който при нужда новият ви iPhone 15 ще бъде обгрижен по най-добрия начин. А за да бъдете напълно спокойни, в сайта на оператора може да проследите всеки етап от ремонта, като  Yettel ще ви изпраща и SMS за най-важните стъпки от процеса, включително и когато вашето устройство е готово за получаване.

Сервизна ситуация? Имате временен и надежден смартфон

Счупен дисплей, намокрена батерия – истината е, че се случва и на най-внимателните стопани. Не е приятно, но утехата е, че при такава ситуация от Yettel ще получите временен смартфон от същия клас, докато вашият се диагностицира и ремонтира в сервиза на телекома. Така няма да ви се налага да търсите на пожар заместващ телефон и да слагате живота си на пауза, защото той не поддържа важни за вас функции и приложения.

Голям избор на аксесоари

Какво по-перфектно допълнение към iPhone 15 от премиум кейсове, създадени с мисъл за природата? Предлага ги датската компания dbramante1928, чиято най-нова серия калъфи е специално създадена за моделите iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max и може да бъде намерена само в Yettel. Моделите идват в  разнообразни материали и цветове – калъфи от веган кожа с функция за хоризонтална стойка и силиконови калъфи, изработени от GRS-сертифицирани рециклирани и 100% рециклируеми пластмасови материали.

Смарт лизинг за смарт използване

Ако искате да вземете iPhone 15 на лизинг, в Yettel можете да изберете подходящия за вас – с първоначална вноска, с опцията за допълнителен лизинг при необходимост от второ устройство към абонаментния план, както и лизинг за аксесоари. Всичко е съобразено с вашите нужди и възможности, за да не товари семейния бюджет.

И още спокойствие

Освен по-дългата гаранция за всеки закупен iPhone, Yettel предлага допълнително спокойствие под формата на застраховка „Смартфон протект+”. Тя покрива както случайна повреда – като счупване на екрана и намокряне, така и умишлена, причинена от някой друг – например кражба. Застраховката има покритие в целия свят и започва да тече веднага след сключването ѝ. За новия iPhone 15 цената на „Смартфон протект+“ започва от 17,99 лв./месец, а за Pro версията - от 22,99 лв./месец, като първата месечна премия е безплатна за клиента. 

Смарт джаджи за всеки

Какво по-хубаво за един истински Apple фен от това да има последния модел iPhone? Да го има в комбинация с последния модел Apple Watch, разбира се. А още по-хубаво може да стане само ако това е Ultra версията. Освен Apple Watch S 9 и Apple Watch Ultra 2 в Yettel любителите на смарт технологиите ще открият най-богатото портфолио от смарт джаджи сред телекомите у нас – смарт часовници и гривни, безжични слушалки на водещи световни брандове и във всички ценови категории.

На линия за всичко с multiSIM

Ако сте от феновете на спорта и активния начин на живот, няма как multiSIM да не ви развълнува – и тук Yettel са единствените, които предлагат услугата с iOS устройства за българския пазар. multiSIM дава възможност да използвате един номер на новия ви iPhone 15 и на вашия Apple Watch. Така говорите и сърфирате от часовника си, докато спортувате, пазарувате или сте на концерт, без да има нужда да носите iPhone-a си с вас. И вече не се притеснявате, че можете да го изпуснете или изгубите докато сте активни или че нямате място за него – той остава на сигурно вкъщи.  А сега всеки нов потребител на услугата ползва 1 месец безплатно от Yettel.

Тотално неограничено онлайн сърфиране 

Като говорим за планове, безспорно на най-новия флагман от Apple не му приляга друго освен сърфиране с неограничена скорост и максимално 5G изживяване. Такива са тарифните планове Total Unlimited от Yettel, които дават пълно бойно снаряжение на iPhone 15 и пълно разгръщане на потенциала му за гейминг, стрийминг и максимална свързаност.

Дигитални услуги за всеки вкус

С покупката на iPhone 15 от Yettel в комбинация с план Total Unlimited получавате възможност да активирате различни дигитални услуги до 12 месеца. С тях може да слушате любимите си песни или книги, да гледате най-новите филми и сериали, да получавате най-актуалните новини или да пускате дигитални уроци на вашето дете. И всичко това става лесно и бързо през приложението на оператора. Повече информация за услугите тук

Сърфиране в най-добрата мрежа

iPhone 15 от Yettel с план Total Unlimited ви дават достъп до най-добрата мрежа според umlaut, отличена с шест поредни сертификата Best in Test от независимата организация.  

Мрежата на Yettel вече е и зелена

От септември т.г. по-голямата част от мрежата на Yettel се захранва с електроенергия от възобновяеми източници. Използването на тази чиста енергия редуцира значително отделянето на въглеродни емисии в околната среда. А това означава, че потребителите в мрежата на Yettel намаляват и собствения си отпечатък върху природата и дават приноса си за  по-чиста околна среда.

Грижа за природата

Чудите се какво да правите със стария си телефон след като се сдобиете със страхотния нов iPhone 15? Занесете го в Yettel.  Без значение колко е стар и дали работи или не, телекомът ще го предаде за рециклиране така, че жизненият му цикъл да приключи по най-щадящия за околната среда начин. А резултатът е по-малко електронен отпадък в природата и преизползване на ценните метали в телефоните ни за нови устройства.

Безплатна доставка 

Никой не обича да плаща за доставка, нали? Е, с новия ви iPhone 15 от Yettel няма и да ви се наложи. Той може да бъде поръчан бързо и лесно както през сайта на оператора, така и на безплатния телефон 0800 900 55. Плащането в онлайн магазина на Yettel е с високи нива на защита и сигурност. И пак – доставката за цялата страна е безплатна.

Телевизия на страхотен екрана

С новия си и усъвършенстван екран iPhone 15 е създаден за забавление с видеосъдържание в страхотно качество. А то е по-достъпно от всякога с интерактивната телевизия от ново поколение на Yettel, която вече може да бъде заявена и без договор. Само няколко клика в приложението на новия ви смартфон и сте готови. Така няма да пропуснете нищо от любимите филми, сериали и предавания, защото връщате до седмица назад, превъртате и дори правите запис до 30 дни на любимото ви съдържание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com