A1 предлага премиум аудио изживяване с Bang&Olufsen

2062
A1 предлага премиум аудио изживяване с Bang&Olufsen
Снимка: А1.bg

В онлайн магазина на А1 вече са налични безжични слушалки и колонки на премиум марката

Специално за най-взискателните фенове на музиката А1 предлага в своя онлайн магазин безжични слушалки и колонки от серията Beoplay на един от световните лидери в аудиовизуалното изживяване – Bang&Olufsen.

Новата серия Samsung Galaxy S10 вече е налична в A1

Най-новите модели на Samsung – Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e – вече са налични в търговската мрежа на А1. Samsung G...

Клиентите на А1 могат да закупят два вида безжични слушалки при запазване на своя настоящ абонаментен план – Beoplay H9i Black на цена от 999,99 лева в брой или 45,99 лева на изплащане и моделът Beoplay H4 Black на цена от 499,99 лева в брой или 22,99 лева на изплащане. Beoplay H9i Black е изработен от полиран алуминий и мека кожа за по-дълбок и по-мощен бас, обхваща честотен диапазон от 20 до 22,000 Hz, разполага с 2 цифрови MEMS гласови микрофона, батерия с капацитет 770 mAh, Bluetooth и ANC. По-достъпният H4 Black отново залага на висококачествени материали и отличен звук, като батерията при него е с капацитет 600 mAh.

Меломаните могат да избират от 3 модела преносими колонки Bang&Olufsen в онлайн магазина на А1 при запазване на своя настоящ абонаментен план – Beoplay M5 Natural на цена от 1199,99 лева в брой или 54,99 лева на изплащане, Beoplay M3 Natural на цена 599,99 лева в брой или 27,99 лева на изплащане и Beoplay А1 Natural, която е достъпна в два цвята – Natural и Sand Stone за 489,99 лева в брой или 22,99 лева на месец. Двата топмодела са с вграден Beolink Multiroom Cromecast и съчетават солидна изработка и мощен звук, а достъпният Beoplay А1 е компактното решение на Bang&Olufsen, идващо със смарт система за зареждане на батерията с капацитет от 2200 mAh и с мощност 2х140W.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 с две отличия от престижните Employer Branding Awards 2019

А1 получи две отличия от престижния конкурс Employer Branding Awards 2019, който се организира от b2b Media и отличава успешните работо...

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1 Bulgaria), Беларус (velcom), Хърватия (A1 Croatia), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Huawei Pura 70 вече е в България: Вижте как надгражда серия P

Yettel приема поръчки за новата серия HUAWEI Pura 70, която съчетава уникален дизайн и ненадминати камери

От 2 май А1 приема предварителни поръчки за флагманите Huawei Pura 70

В празничните дни през май магазините на А1 ще обслужват клиенти с променено работно време

"Файненшъл таймс" сключи сделка за съдържание с ChatGPT

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution

Изпълнете пролетните празници със забавление с любимите си сериали

11 дни великденски изненади в мобилното приложение на Yettel

Новата Motorola Edge 50 Pro идва в комплект с домашна камера за видеонаблюдение Aqara Camera E1 онлайн или в магазините на А1

Кой е най-важният аспект при избора на смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии