Месец на Xiaomi и POCO в мобилното приложение Yettel и петъчната игра

1661
Месец на Xiaomi и POCO в мобилното приложение Yettel и петъчната игра
Снимка: Yettel

Всеки петък потребителите на приложението Yettel Bulgaria могат да опитат късмета си в играта „Петък с Yettel“ и да участват в томбола за интересни награди. Само през юни участниците могат да спечелят веднага отстъпки до 200 лева за редица актуални смартфони на Xiaomi и POCO, както и да се включат в голямата месечна томбола с много атрактивни награди, част от богатото портфолио на производителя. В „Петък с Yettel“ потребителите също така имат възможността  да спечелят и допълнителни пакети мегабайти.

Сред наградите са 200 лв. отстъпка от цената в брой на моделите Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro, както и 150 лв. отстъпка от цената на Xiaomi 11T, 100 лв. отстъпка от цената на топ модела на Poco F3, 80 лв. отстъпка от цената на Poco X3 Pro и др.

Главният изпълнителен директор на Yettel Джейсън Кинг се присъединява към Управителния съвет на КРИБ

Главният изпълнителен директор на Yettel България Джейсън Кинг бе избран за член на Управителния съвет на най-голямата работодателска о...

Устройствата, отстъпката за които може да бъде спечелена, са най-актуалните на компанията в момента. Разбира се, над всички са моделите от новата 12-а серия, които се предлагат и с най-голямо намаление на крайната цена - 200 лв. Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro са с топ флагмански характеристики, в които се включва използването на нови камери, които позволяват на потребителите да правят снимки със студийно качество. Задвижва ги процесорът от последно поколение Snapdragon 8 Gen 1, създаден по 4nm технология. Моделите разполагат с красивия AMOLED Dot Display с оценка A+ от DisplayMate поддръжка на TrueColor и звук SOUND BY Harmon Kardon, захранван от Dolby Atmos. Отличителна черта на двата  апарата е и изключително бързото зареждане - 67W при Xiaomi 12 и цели 120W при Xiaomi 12 Pro, които запълват батерията за минути.

Месецът на Xiaomi и POCO в „Петък с Yettel“ ще обхване четирите петъчни дни през юни. Независимо от късмета си през различните седмици и дали са спечелили и са се възползвали от награда, всички, включили се в „Петък с Yettel“, участват автоматично в томбола за още вълнуващи устройства.

Сред тях са пречиствателят на въздух XIAOMI Mi Air Purifier Pro, както и почистващият робот Mi Robot Vacuum Mop 2 White. В края на месеца ще бъде изтеглена томбола, в която някой от участниците в „Петък с Yettel“ ще спечели и умния часовник Mi Watch S1 Active, както и лимитирания и мощен електрически Mi Scooter Pro 2 Mercedes-AMG F1, с който може би се придвижва Люис Хамилтън по пътя си към бокса на Формула 1.

Отстъпките са валидни за закупуване на устройства с двугодишен абонамент на план за мобилни услуги Тотал +, Тотал Макс или Тийн.

Yettel предлага 20% отстъпка за смартфони на Realme в своя онлайн магазин

Поредното седмично намаление за всички настоящи и бъдещи клиенти на Yettel, в онлайн магазина на оператора, е за актуалните модели на R...

Не пропускайте възможността и този петък да се включите в играта. Повече информация за нейните условия можете да откриете тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com