Motorola One Vision: Топ качество на достъпна цена

18006
Motorola One Vision: Топ качество на достъпна цена
Снимка: Motorola

Представете си смартфон, който прави страхотни снимки (особено на тъмно), гарантира пълна наслада при гледане на любимите ви филми, сериали и видеоклипове и ви осигурява най-актуалните иновации и услуги на Google. Звучи добре, нали?

А какво ще кажете да получите всичко това на цена, много по-достъпна от тази на скъпите устройства, предлагани за 1500-2000 лв.? Мислите, че не е възможно? Запознайте се с Motorola One Vision, който струва само 599 лева.

Дисплей "като на кино"

Със своя 6.3-инчов Full HD+ (1080x2520) дисплей с филмов формат от 21:9, смартфонът предоставя максимална зрителна площ, така че да се наслаждавате на истинско кинематографично преживяване. Получавате 31% повече визуално пространство в сравнение с обичайните 16:9 устройства – перфектно за желания филм или епизод от любимия сериал.

Ненапразно тази особеност на екрана е наречена Cinema Vision – получавате наситена, вълнуваща и професионална картина от край до край, сякаш сте пред големия екран в киното. Motorola са едни от първите, които предлагат ултраширокоъгълен кинематографски дисплей. LCD eкранът е удобен за мултитаскинг – лесно се преминава през различните приложения, предоставя качествена визуализация и лесно се използва с една ръка.

Камера, която подчинява нощта

Когато говорим за смартфон, всеки се интересува каква е камерата. Тази е повече от добра. 48-мегапикселовата двойна задна камера разполага с оптична стабилизация на изображението и забележителната иновативна технология quad pixel, обединяваща 4 пиксела в един и осигуряваща 4 пъти по-голяма светлочувствителност. Снимките се отличават с дълбочина, ясни детайли, а визуалният шум (размазване, б.а.) е сведен до минимум. Смартфонът прави и страхотни 360-градусови панорамни снимки,

Може би най-впечатляващото в Motorola One Vision са нощните снимки. Специалният режим Night Vision прави 8 кадъра и комбинира най-доброто от тях, осигурявайки допълнителна светлина и давайки възможност за ярки и живи снимки дори в най-тъмната нощ.

25-мегапикселовата предна (селфи) камера също не е за пренебрегване, като гарантира отлични снимки с ясни детайли дори при слаба осветеност.

Професионални снимки, осигурени от изкуствен интелект

Изкуственият интелект различава обектите и средата, в която снима. Функцията Shot Opitimization автоматично предлага режими или цветови настройки, които най-добре пасват на експозицията, контраста, наситеността и цвета за всеки кадър. Ако включите Auto smile capture камерата ще направи автоматична снимка, щом установи, че всички лица пред обектива са усмихнати.

Благодарение на мощния си изкуствен интелект, смартфонът прави професионални снимки – камерата разпознава възможните подобрения в композицията на снимката и автоматично създава второ изображение с по-добър и професионален изглед. Единственото, което се изисква, е да включите режима Smart Composition.

Motorola Vision One прави страхотни портретни снимки, добавяйки 6 различни опции за осветяване и ефекти върху лицето. Крайният резултат изглежда сякаш кадърът е сниман в студио от професионален фотограф. Различни приложения на Motorola дават възможност за анимиране на обекти и наблягане на определени цветове от снимката.

Смартфонът снима 4k видео на различни скорости, включително и на забавен кадър, така че да обърнете внимание на всички детайли, които очите ви пропускат при нормална скорост. Забавеният режим може да улови до 240 кадъра в секунда.

Мощен процесор и сигурна батерия

Отличната работа на смартфона е гарантирана от мощен 8-ядрен 2.2-гигахерцов процесор Exynos 9609 на Samsung с 4 GB оперативна памет.

Дори да сте в натоварен и динамичен график, Motorola Vision One няма да ви предаде. Захранван от вградена батерия с капацитет от 3500 mAh, която дава енергия за пълен ден с едно зареждане. Когато все пак се наложи да презаредите, технологията TurboPower с мощност 15W ви дава енергия за до 7 часа след само 15 минути в контакта.

Разполагате с неограничено пространство за съхранение на снимки с високо качество от Google Photos. Вградената 128 GB памет на Motorola One Vision ви осигурява достатъчно място за песни, видео клипове и филми. Освен това можете да добавите до 512 GB с microSD card.

Motorola One Vision вече се продава в търговската мрежа на "Технополис" на цена от 599 лв., както и с абонаментните планове на Vivacom. В България се предлага в 2 цвята – сапфирено синьо и кафе.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Vivacom със селекция от исторически филми в EON Видеотека за 3 март

Рекорден брой проекти в надпревара за финансиране от Vivacom Регионален грант

Vivacom предоставя свободен достъп до хитовото съдържание на НВО за клиентите на EON

Vivacom разширява покритието на 5G високоскоростен интернет за дома в 7 града

Vivacom представя новата EON Видеотека с модерен интерфейс и над 30 000 заглавия

Vivacom е в топ 5 на най-големите работодатели в България

Стартира изцяло обновеното 9-о издание на Vivacom Регионален грант

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide