Забавления у дома с интерактивна телевизия на супер цена

1754
Забавления у дома с интерактивна телевизия на супер цена
Снимка: A1

Градското ежедневие асоциативно се свързва с представата за най-оживеното място, изпълнено с интересни събития и активности, които не искаме да пропускаме за нищо на света. Терминът FOMO (fear of missing out) започва да става все по-релевантен, а страхът да не изпуснем най-забавното преживяване се засилва с всеки изминал ден. Чувството, че ако останем у дома, приятелите ни ще преживеят незабравима вечер без нас, понякога е толкова силно, че е способно да ни извади от удобната пижама.

Но освен всички събития и заведения, през есенно-зимния сезон стартират и новите сериали, риалити предавания и филми. По това време всяка година у нас се заражда вътрешна битка между желанието за вечеря навън, или щуро парти, и нуждата да се гушнем в топло одеяло на дивана и да гледаме любимото предаване. Разнообразието от телевизионни и кино хитове вали, а изборът на канал често прераства в причина за раздор в семейството.

За да не изгубим разсъдъка си в чудене „кое по-напред“, интерактивната телевизия от А1 ни осигурява възможността да гледаме всичко по всяко време. С А1 Xplore TV ще се радваме на живота, без да се чувстваме обвързани с дати и часове. Вместо това можем да върнем на любимото предаване по-късно или да го паузираме докато свършим останалите задачки. Безкабелната телевизия дава възможност да гледаме телевизия, без да се нуждаем от допълнителни устройства, монтаж и второ дистанционно. С няколко лесни стъпки можем да инсталираме приложението на своя смарт телевизор и да се наслаждаваме на редица интерактивни функции и персонализирани предложения.

В момента Xplore TV се предлага при специални изкушаващи условия. Пакет А1 ТВ 100+ с над сто разнообразни канала може да бъде на ваше разположение при специална оферта от 7,99 лева на месец с двугодишен договор от А1. Освен достъп до стотици канали, офертата включва и 3 месеца безплатен достъп до мобилна телевизия с пакет Xplore TV GO MAX, където потребителите ще могат да достъпват допълнителен набор от канали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com