Бранджелина вдигат скромна сватба във Великобритания

6724
Бранджелина вдигат скромна сватба във Великобритания

Брад Пит и Анджелина Джоли планират да сключат брак във Великобритания.

Холивудската двойка, която се сгоди през април след седемгодишна връзка, иска интимна сватбена церемония в Уиндзор, след което планира да замине за Южна Франция, за да отпразнува събитието в луксозния си замък Шато Миравал в Прованс, предаде БГНЕС.

Брад и Джоли олимпийци

Брад Пит и Анджелина Джоли планират да направят екстравагантно парти в лондонския музей „Виктория и Алберт” по случай старт...

"Те винаги са планирали тайна официална част в присъствието само на децата и близките им. Искат да се венчаят в гражданското отделение на Уиндзор, където Чарлз и Камила и Елтън Джон и Дейвид Фърниш минаха под венчило", разкри запознат източник.

Джоли и Пит, които имат шест деца, са страстни защитници на правата на хомосексуалните и преди време заявиха, че са отлагали годежа си, докато еднополовите двойки получат правото да се женят в Америка. Но във Великобритания хомосексуалните бракове са разрешени и това прави страната идеално място за сключване на брак.

В момента Брад и Анджелина снимат новите си филми във Великобритания и смятат, че мястото ще бъде идеално за интимна церемония. "Те все още не са определили датата, но смятат да сключат брак с минимална суетня", разкри запознатият източник.

Редактор: Десислава Симова

Джоли и Пит се включват в тържествата за юбилея на кралицата

Брад Пит и Анджелина Джоли ще участват в улично парти за Диамантения юбилей на кралица Елизабет II. Звездната двойка и шестте им деца ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com