Ето как изглеждат порасналите деца на Майкъл Джексън (СНИМКИ)

35060
Ето как изглеждат порасналите деца на Майкъл Джексън (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Трите деца на Майкъл Джексън присъстваха на премиерата на "MJ: The Musical", мюзикъл, вдъхновен от живота на баща им, който внезапно почина на 50-годишна възраст на 25 юни 2009.

Принс (24), Парис (23) и принц Майкъл Джексън II, по-познат като Бланкет (19), уважиха събитието, което се състоя на 1 февруари в Neil Simon Theatre, Ню Йорк. Братята бяха облечени в стилни черни костюми, а Парис беше в червена рокля с колан.

ВИЖТЕ ГИ КАК ИЗГЛЕЖДАТ ТУК!

Двете по-големи деца на покойния Майкъл Джексън са от бившата му съпруга Деби Роу. Те бяха официално семейство от 1996 до 1999. Принс завърши колеж през 2019 и продължава да се образова, следвайки съвета на баща си: "Баща ми би казал, че в момента, в който спра да се уча, ще е моментът, в който започна да умирам". Той активно се занимава с филантропска дейност и е основател на благотворителната фондация Heal Los Angeles.

Красивата Парис се изявява като модел, актриса и певица. Тя има тежко тийнейджърство, белязано от опит за самоубийство през 2013. Миналата година сподели, че постоянното медийно внимание и папараците са ѝ причинили сериозни психични травми. Музиката обаче я спасява и много ѝ помага да намери себе си и да бъде щастлива. Тя е единствената, тръгнала по стъпките на легендарния си баща. В края на 2020 Парис издаде дебютния си солов албум "Wilted", който съдържа 11 песни. Определя стила си като алтернативен фолк.

Най-малкият син на Майкъл Джексън, който има голяма прилика с него, е от сурогатна майка. Той получи прякора си Бланкет (в превод от английски - одеяло), след като през 2002 Джако го представи на света, като го провеси от балкона на берлински хотел. Той беше покрил лицето на бебето с одеяло. Днес 19-годишното момче не желае повече да бъде наричан с псевдонима Бланкет, нито пък с името, което му е дал баща му. Той предпочита да му казват Биги. От 2020 г. вече живее сам, след като си купи къща за повече от 2.5 млн. долара, близо до дома на баба си. Той има собствен YouTube канал, в който прави ревюта на филми.

Премиерата на "MJ: The Musical" беше планирана за 2020, но се забави заради пандемията от COVID-19, което наложи затварянето на театрите на Бродуей. Мюзикътлът потапя публиката в творческия процес на Майкъл Джексън и показва певеца в подготовка за неговото "Dangerous Tour" през 1992 г. Той включва 25 от най-известните песни на Джако. Ролята на Краля на попа е поверена на Уайл Майлс.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Леонардо ди Каприо се е сгодил? (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com