Яна Маринова води "Гласът на България" с Мартен Роберто

15940
Яна Маринова води "Гласът на България" с Мартен Роберто

Атрактивната актриса Яна Маринова е новият водещ на шоуто „Гласът на България".

Нейният изключително характерен и разпознаваем глас ще се присъедини към този на Мартен Роберто в търсеното на онзи кандидат, който с много талант и силна психика ще заслужи мечтаната титла.

Яна Маринова за последно е блондинка

Яна Маринова най-после реши да върне естествения си цвят на косата и да се раздели с имиджа на блондинка. Звездата от „Стъклен до...

„Аз съм подчинена на музиката. На онази, която докосва сърцето и го кара да закипи. Щастлива съм, че ще имам възможността да общувам и да улавям първите и най-истински емоции на участниците в шоуто, защото се възхищавам на всички изпълнители, чиито песни могат да те накарат да мечтаеш или пък да те хванат за гърлото и да те оставят без дъх" - споделя Яна за новото предизвикателство, което й предстои.

Вече няколко пъти треньорите в шоуто, описват участниците, които продължават напред като „бойци". С появата на Яна Маринова към музикалната сцена на „Гласът на България" ще се присъедини още един истински боец, защото близките и приятелите й много често я наричат именно така.

Концертите на живо в „Гласът на България" ще започнат след края на вокалните двубои, а кои от участниците ще оцелеят в битките тази вечер, зрителите могат да видят в „Гласът на България" от 20:30 по bTV.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com