Кристен Стюарт лъсна с прозираща рокля на премиерата на "Здрач"

100386
Кристен Стюарт лъсна с прозираща рокля на премиерата на "Здрач"

Малко хора вярваха, че Робърт Патинсън и Кристен Стюарт ще се появят щастливи и прегърнати на световната премиера на "Здрач: Зазоряване –част 2". Връзката на актьорите премина през доста сериозни изпитания, след като по-рано тази година стана ясно, че Кристен е изневерила на своята половинка с режисьора на "Снежанка и ловецът" - Рупърт Сандърс.

Но актрисата се беше постарала да отклони вниманието от скандала с много атрактивен тоалет на световната премиера на последната част от сагата за вампири в Лос Анджелис вчера вечерта, предаде Дейли Мейл.

Изневеряващата Кристен няма търпение да стане майка

Холивудската актрисата Кристен Стюарт, която това лято изневери на дългогодишния си приятел Робърт Патинсън с колегата си Рупърт Сандър...

22-годишната звезда се появи в компанията на Патинсън, с когото се сдобриха преди няколко седмици, облечена в зашеметяваща рокля на Zuhair Murad. Златният тоалет беше с напълно прозрачна долна част.

Благодарение на прозиращата рокля от дантела и шифон, феновете успяха да се насладят на златното бельо на актрисата, която явно не се притесняваше да покаже повечко плът.


Косата на Стюарт беше на вълни, като тя я носеше на една страна. Актрисата имаше много малко бижута - само гривна на всяка ръка и деликатно колие около врата.

Робърт Патинсън отказва цигарите

Холивудската звезда Леонардо Ди Каприо подаде ръка на своя колега Робърт Патинсън, за да помогне на актьора да обърне гръб на цигарите,...

Кристен, която обикновено предпочита ежедневни дрехи и кецове Converse, беше лакирала ноктите си в златно, за да отиват на роклята й.

Относно грима – тя се беше спряла на червено-розово червило и сенки за очи в меден цвят.

Междувременно нейният екранен партньор и приятел в живота Робър Патинсън също изпъкна с изумруден костюм на Gucci, комбиниран със светло сива риза и черна вратовръзка.


Някои от феновете на сагата бяха направили лагер пред Nokia Theatre в продължение на няколко дни, за да видят на живо Робърт, Кристен и останалата част от актьорския екип.

Патинсън: Да правя секс с Кристен и на екрана беше нелепо

Актьорът Робърт Патинсън призна, че да прави секс на големия екран с половинката си в реалния живот Кристен Стюарт било "нелепо" преж...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com