Роб и Кристен се отдадоха на романтична вечеря

8271
Роб и Кристен се отдадоха на романтична вечеря

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт се насладили на романтична вечеря в Лос Анджлис в събота – 29 септември. Свидетели на тяхната среща разказват, че звездите трудно са успявали да откъснат ръце един от друг.

Звездите от „Здрач”, които наскоро се събраха, след като преживяха кратка раздяла, предизвикана от изневярата на Критен Стюарт с режисьора на „Снежанка и ловецът” Рупърт Сандърс, вечеряли заедно с приятели в Сохо и едва успявали да държат далеч ръцете си един от друг, предаде Контактмюзик.

Патинсън отново вярва на Кристен

Досега британският актьор Робърт Патинсън не беше склонен да приеме думите на приятелката си, която твърдеше, че не му е изневерила, а ...

Роб и Кристен вечеряха заедно в събота вечер и определено изглеждаха като двойка. Усмихваха се, държаха ръцете си... Беше като в добрите стари времена. Те бяха излезнали с още няколко приятели. Прекараха наистина романтична вечер”, споделя източник пред HollywoodLife.com.

Въпреки че на 26-годишния Роб му отне време да прости на 22-годишната Кристен за изневярата, очевидец твърди, че двамата в момента изглеждат по-влюбени от всякога.

Двамата се смееха много и се забавляваха с приятелите си. Останаха доста време. От 21 часа, та чак до към 00 часа. Роб и Кристен излизаха да пушат отвреме-навреме. Това, което ме изненада, бе, че двамата се държаха все едно драмата с изневярата въобще не се беше случвала. Не се държаха странно, нито засрамено. Беше хубаво да ги видя заедно, и то толкова щастливи”, разказва още свидетелят.

Редактор: Калина Здравкова

The Sun: Роб прости на Кристен за изневярата

Робърт Патинсън прости изневярата на своята любима Кристен Стюарт с режисьора на „Снежанка и ловецът” Рупърт Сандърс. Спор...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com