Пътищата в Сливенска област са проходими при зимни условия

2098
Пътищата в Сливенска област са проходими при зимни условия
Снимка: БГНЕС

Проходими при зимни условия са пътищата в област Сливен, съобщи дежурният в Областно пътно управление, цитиран от "Фокус".

Пътната обстановка в областта е нормална. Пътните настилки са заснежени, но обработени. Видимостта навсякъде е добра. През цялата нощ екипи са почиствали пътищата.

7 села около Сливен останаха без ток заради снега

Седем села в община Сливен са без ток. Без електрозахранване останаха Горно Александрово, Камен, Драгоданово, Жельо войвода, Блатец и Т...

Остават ограниченията за движение на автомобилите в планинската част на област Сливен, в равнинната трафикът е с нормална интензивност. За неопределено време остава ограничението за движение на автомобилите по пътя Сливен – Ичера.

Заради свлачище, предизвикало пропадане на пътната настилка в участъка между местността „Моллова гора” и разклона за „Карандила”, пътят остава затворен.

За пътуващите в посока Сливен-Ичера-Котел и обратно се препоръчва преминаване през кръстовище „Петолъчката”. По същия път Ичера – Сливен, но в друг участък, има предупреждение за опасност от падащи камъни.

Остава забранено движението на товарни автомобили над 10 тона през Котленския проход, където има свличане между Котел и село Тича. Движението се осъществява само в едната лента. В сила е и ограничението за тежките камиони над 10 тона през проходите Вратник и Твърдишки.

Мъж е в болница с рани по главата след побой

В ЦСМП-Сливен е приет 58-годишен мъж с контузни рани по главата,счупване с разместване на лява предмишница и други наранявания, причине...

Слънчево и тихо е времето в Сливенско. Температурата е от -3 до 0 градуса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com