Инж. Маринчо Христов: Сливен няма време за губене и трябва да вземем нещата в свои ръце, за да има промяна

2161
Инж. Маринчо Христов: Сливен няма време за губене и трябва да вземем нещата в свои ръце, за да има промяна
Снимка: Продължаваме промяната

„Сливен не може да тръгне напред, докато не се изкорени досега действащата политика, подчинена на интересите на определен кръг хора. Искам администрацията на община Сливен най-после да заработи за истинските нужди на всички нас“, каза пред симпатизанти кандидатът за кмет на Сливен инж. Маринчо Христов, издигнат от „Продължаваме промяната – Демократична България“, по време на закриване на предизборната си кампания.

На събитието, провело се навръх Празника на града – Димитровден, специален гост бе съпредседателят на ПП Кирил Петков. Той се срещна с много жители на Сливен, които споделиха пред него различни проблеми. Петков мина по Ларгото и посети галерия „Сирак Скитник“. Пред събралите се сливенци Петков подчерта, че кандидатът им е честен и можещ човек. „Много се радвам, че съм тук на Празника на Сливен. Радвам се, че тук имаме такъв кандидат за кмет, който е родом от Сливен и е прекарал целия си живот тук. Той е честен, можещ, човек, който идва от частния бизнес. Сега е областен управител и милее за града си. Приоритетите, които той ми сподели, са земни неща, важни за Сливен. Става въпрос за уличната инфраструктура, която просто трябва да стане по-добра. Да бъде направено Спешно отделение на Областната болница, както и на пречиствателната станция за водата на Сливен“, обясни Кирил Петков. Той похвали и листата за общински съветници на Продължаваме Промяната в Сливен. „Много сме горди с тези хора, всички с много добри професии и се борят за града си. И въпреки че имат много по-добър живот извън потенциалната администрация, са решили, че искат да си вземат града обратно“, каза Кирил Петков.

Кандидатът за кмет от Коалиция „ПП-ДБ“ инж. Маринчо Христов потвърди думите на Петков и Султанова, че Сливен няма време за губене и трябва да вземат нещата в свои ръце, за да има промяна. Той поздрави съгражданите си за Димитровден и ги призова в неделя да направят правилния избор. Пред всички инж. Христов за пореден път представи приоритетните точки в програмата, по които ще работи, ако бъде избран за кмет. „Още през първата една година от управлението ще стартираме работа по възстановяване поетапно уличната мрежа и тротоарите на община Сливен - по изготвен график с приоритети. Ще бъдат монтирани камери на всички кръстовища и ще изградим поетапно осветлението на всички важни пешеходни пътеки. Ще работим за доизграждане на сграда за Бърза помощ, създаване отдел в Община Сливен за административно подпомагане на малкия и среден бизнес, довършване и пускане в експлоатация на Пречиствателната станция за питейната вода“, заяви инж. Христов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com