Няколко идеи да си подарите умна джаджа за пролетта

2795
Няколко идеи да си подарите умна джаджа за пролетта
Снимка: iStock/Guliver

Астрономическата пролет вече е тук, а ние мислим усърдно как да я направим още по-цветна. Освен това този сезон е добър повод да се отървете от някои излишни вещи, които обитават дома ви, и да си подарите нещо, което наистина ще ви достави удоволствие. Особено ако то върви с етикет 'Smart' и внася свежест в ежедневието.

Ето защо нашият екип ви е подготвил няколко идеи за умни джаджи, които ще ви допаднат. Убедени сме!

Huawei Watch GT

Започваме с един много красив и в същото време достъпен аксесоар. Новият Smart часовник на Huawei притежава елегантна визия и идеално ще задоволи очакванията ви. Huawei Watch GT е изключително здрав и стилен благодарение на изработката от керамично стъкло, неръждаема стомана и карбоново покритие. Иновативната за индустрията двойна архитектура на мобилния чипсет в комбинация с новия дизайн, предоставят 2 седмици живот на батерията с едно зареждане.

Тренирайте без притеснения, следете сърдечния си ритъм и получавайте винаги обратна връзка за ефективността и напредъка от упражненията си. Малката джаджа притежава страхотен потенциал да ви мотивира за спорт. Особено сега, когато и лятото чука на вратата. За малко да пропуснем! Часовникът може да откриете в магазините на Виваком.

JBL Endurance PEAK

Вижте тези страхотни безжични слушалки! Които са и особено подходящи за дамите. Те излъчват стил и в същото време може да разчитате на тяхната издръжливост. Слушалките са проектирани така, че да работят при всякакви условия и няма да помрачат доброто ви настроение и при най-натоварената тренировка.

В същото време удобният и ергономичен дизайн прави JBL Endurance PEAK перфектен аксесоар за вашето ежедневие.

HUAWEI Band 3 Pro

Новото предложение при Smart гривните от Huawei. В слънце или под дъжда, в костюм или с къси панталони - това е технология, която е удоволствие за носене. Тънката, класическа, цветна и мека силиконова каишка с метална рамка и ергономичен дизайн със сигурност ще накара тялото ви да благодари, че носите HUAWEI Band 3 Pro. Напълно функционалният 0,95-инчов цветен AMOLED екран е още по-впечатляващ със своя 2.5D извит релеф.

Гривната следи сърдечния ви ритъм, дава възможност да контролирате съня си и ви показва страхотни спортни съвети, когато сте решили да се изправите срещу себе си на пистата за бягане, например.

Canyon CNS-CBTSP2

В парка, на пикник, в планината или с една крачка до морето - ултракомпактната безжична колонка е идеалният избор за тези, които са фенове на необичайния дизайн и широката функционалност. Слушайте любимата си музика и говорете по телефона си до 3 часа с едно зареждане и с отлично качество на звука, свържете се през AUX вход или Bluetooth и бъдете мобилни навсякъде.

Компактното, но същевременно здраво устройство осигурява мощен и надежден звук. А и е толкова симпатично!

HONOR 10 Lite + Smart Band 3

С две думи - елегантен и зашеметяващ. С повече - това е модел, който предлага двойна основна AI камера с резолюция 13MP+2MP. Камерата разпознава над 22 сцени и разполага с имиджова стабилизация (AIS) за наистина страхотни пейзажи.

Селфи камерата е с впечатляващите 24MP, която може да комбинира няколко кадъра. А само във Виваком ще получите своя Honor 10 Lite в комплект Smart Band HONOR 3 - гривна, която ще направи всяко изживяване максимално пълноценно.

Ето така изглежда нашата представа за 'Smart' пролет - снимки, хубава музика, спорт и добро настроение. И всичко това в компанията на джаджи, които са колкото симпатични, толкова и умни.

Снимки и кадри: YouTube

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide