Все повече болни се доверяват на специалистите, които работят УМБАЛ Бургас

2021
Все повече болни се доверяват на специалистите, които работят УМБАЛ Бургас
Снимка: УМБАЛ Бургас
Според анализите, направени наУМБАЛ Бургас през 2018 година, там са лекувани 31 748 пациенти.

Една от причините е денонощният спешен прием и наличието на лекари от всички специалности, както и консултанти от други болници, които гостуват там. 

Грипната епидемия в Бургас продължава до 25 януари

Грипната епидемия в Бургас продължава до 25 януари, петък включително. Удължена бе и ваканцията на учениците до 23 януари. Това реши на...

Над две хиляди са били пациентите, преминали през Второ детско отделение, което лекува деца от 3 до 18-годишна възраст. Общо през двете детски отделения са преминали близо 4 хиляди деца.

На първо място по ръст на пациентите е Отделението по ортопедия и травматология.Там са лекувани 1641 души, с близо 200 повече, от миналата година, въпреки наличието на две други ортопедични отделения в частни болници.

Тази година ортопедията е с обновени стаите. Лекарският състав се обновява с квалифицирани специалисти.

Отделението по гинекология, двете хирургии в болницата, родилно отделение, отделенията по неонатология, ендокринология, нефрология, ревматология, съдова хирургия, УНГ, урология също бележат пациентски ръст, твърдят от управата на лечебното заведение.

Удължиха грипната ваканция в Бургас

Грипната ваканция в Бургас е увеличена. Учениците, най-вероятно, ще се върнат в класните стаи на 23 януари. Това е решението на Региона...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
    във болницата като сграда е готино ,но директорите - тези "вехти" както и някой началници на отделения ,които си правят реклама всички в бургас вече знаят за общата а ,не индивидуалната некадърност на това съсловие съсипало болницата от 10 години . Само ако проверите - ама няма да ви дадат колко много жалби има до министерството със доказателства от най различни източници ,ще разберете виж още ›› мафиотската герберска същност на директор ,главен счетоводител и някой отделения началници ,и липсата и на синдикална подкрепа ,която РАЗЧИТА НА НАДЪХАНИ МЛАДИ КАДРИ НИЩО НЕЗНАЕЩИ ,НО ГЕНЕТИЧЕСКИ УСВОЯВАТ СХЕМИТЕ ЗА ВЛАСТОЛЮБИЕ . НИЩО НОВО .
    : 0 !