BILLA стартира обновяване на свой търговски обект в град Сливен

10081
BILLA стартира обновяване на свой търговски обект в град Сливен
Снимка: BILLA

Днес, 7 март, филиалът на BILLA България, разположен на бул. „Цар Освободител“ №1Б в град Сливен, временно ще затвори врати за пролетна реконструкция. Магазинът ще посрещне своите клиенти отново след малко повече от месец – с модерна атмосфера, дигитални нововъведения и функционална подредба на богат асортимент от висококачествени любими продукти на трайно ниски цени, сред които плодове и зеленчуци с бранда BILLA Градини, който гарантира контрол на над 700 вида пестициди, свежо месо с марка „Българска ферма“, млечни, био продукти и предпочитани стоки от собствените марки Clever, BILLA, BILLA Premium.

Това е първият обект в града и втори от началото на новата година, обхванат от мащабната програма на BILLA по обновяване на веригата филиали в цялата страна. След обновяването, магазинът на бул. „Цар Освободител“ №1Б ще разполага с 3 броя каси на самообслужване, които ще съдействат за по-бързото преминаване през касова зона и ще обезпечат възможността на потребителите да сканират,  организират и заплащат покупките си напълно самостоятелно. Традиционните хартиени етикети под продуктите на рафтовете ще бъдат  заменени с електронни. Върху тях ще бъде изписана информацията за грамаж, производител, произход и цена на всеки артикул. Всички тези иновации са неизменна част от стратегията в посока дигитализация, която BILLA уверено утвърждава. Целта е удовлетворяване на най-високите изисквания на клиентите по отношение на атмосфера, качествено обслужване и асортимент.

Социалният фонд на BILLA България съдейства за позитивна промяна в живота и здравето на десетки свои служители и техните близки

Над 75% от екипа е ангажиран и отделя средства за вътрешната инициатива на веригата през 2021 г. През 2021 г. служителите на BILLA Бъл...

В периода на реконструкция, гражданите и посетителите на града ще открият всички свои любими продукти в най-близкия обект на веригата, разположен на ключовата локация – ул. „Братя Миладинови“ №25 в Сливен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com