BILLA Travel прави мечтаното лято възможно

2779
BILLA Travel прави мечтаното лято възможно
Снимка: BILLA

BILLA Travel стъпи на българския пазар, а брошурата с актуални летни предложения вече се разпространява в търговските обекти на BILLA България. Зад нея стои австрийската REWE Austria Touristic, най-успешната туроператорска компания в Австрия, която принадлежи към DER Touristik Group и осигурява перфектната почивка на над 7 милиона души годишно.

BILLA Travel улеснява потребителите в организацията на мечтаната почивка. Най-новата туристическа компания у нас извежда удобството на преден план – клиентите могат да избират между полети от няколко летища – София, Варна или Букурещ. Тя няма изискване за минимален брой пътници. По този начин, поставя желанията на потребителите на първо място. Те имат възможността да избират от огромен каталог с първокласни хотели, включително и от собствените хотелски марки на DER Touristik Hotels&Resorts. Системата на BILLA Travel предоставя и максимално изчерпателна информация, като клиентите имат възможност да изберат и най-достъпните цени.

BILLA България удължава кампанията „Купи и Дари“ в подкрепа на украинските бежанци

BILLA България удължава с още един месец периода на благотворителната кампания „Купи и Дари“, реализирана съвместно с Бълга...

„След две години, белязани от ограничения в условията на пандемия, потребителите най-сетне имат свободата отново да откриват нови дестинации и да се срещат с близки по света. Щастливи сме, че даваме ексклузивен достъп на клиентите си до каталога на BILLA Travel, защото по този начин им предоставяме сигурно решение по пътя към мечтите им за пълноценна почивка“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Пълен списък с всички примамливи предложения „от първа ръка“ и „без надценки“ е достъпен в актуалната брошура „Лято 2022“, както и на официалния уебсайт на туристическата компания: www.billatravel.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com