Близки по вкус – Близки в амбициите за партньорство

11675
Близки по вкус – Близки в амбициите за партньорство

Плюс ли е сходството във вкуса и предпочитанията за трапезата на хората от различни страни? Да, плюс е. Улеснява ли това бизнеса за партньорство и общи пазарни стратегии? Със сигурност.

В това могат да се уверят участниците и посетителите на международната изложба ИНТЕРФУД И ДРИНК от 5 до 8 ноември в Интер Експо Център - София.

Казват, че доста от селскостопанските продукти в Република Молдова – гроздето, ябълките, доматите и много други плодове и зеленчуци, имат типичния вкус на българските. Българската диаспора в Молдова е голяма, тя също търси това, което е близко до българското. Тенденцията е стокообменът между страните ни да расте, бизнесът търси все повече възможности за контакти и съвместни дейности.

Тази година за първи път молдовски производители на храни от двата бряга на река Нистру ще се представят на изложението с колективен щанд.

Участието в инициативата се оганизира от Търговско-промишлената палата на Република Молдова с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Програмата на ООН за развитие (ПРООН) - Програмата в подкрепа на мерки за изграждането на доверие (SCBM).

Вредната храна може да увреди обонянието

Вредната храна е свързвана със затлъстяването. Едно ново проучване обаче показва, че тя може да увреди обонянието на хората, предаде БГ...

За молдовската продукция ще научим повече от експонатите на компании за сушени домати и плодове, хлебни и сладкарски изделия, сокове и напитки, захарни и млечни изделия за деца и мед.

Те имат желанието да намерят нови партньори и дистрибутори, да разширят дейността си и да открият нови ниши за бизнес, да проучат тенденциите и търсенето на пазара, да намерят инвеститори, да направят по-известни и желани своите продукти.

Международните специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД И ДРИНК са доказано най-добрата среда за успешни бизнес начинания.

Актуална информация за изложбите можете да откриете освен на www.food-exhibitions.bg и в социалните мрежи Facebook, LinkedIn и Google+. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com