Диджей от Metropolis, духов оркестър и кубинска певица се качват на сцена в столичния „Младост“

1732
Диджей от Metropolis, духов оркестър и кубинска певица се качват на сцена в столичния „Младост“
Снимка: Младост Фест’23

Диджеят от Metropolis Ясен Петров, Калин Вельов, певиците DIA, кубинката Ире Васкес и Нина Николина, Представителният духов оркестър на Сухопътните войски и още над 500 изпълнители от детски градини, училища, самодейни състави и клубове ще се качат на сцената в столичния район "Младост". Това ще стане по време на тазгодишния "Младост Фест’23", който започва на 1 юни и ще продължи четири дни в парка в "Младост" 3.

Денят на детето се очертава да бъде много весел и цветен с Фестивал на изкуството и игрите, хепънинг с демонстрация на интересната техника за рисуване – енкаустика и ателиета за фигурки от филц. Това ще продължи до следобедните часове, когато малчугани ще изнесат специална програма. Привечер е времето за музикална програма и викторина с награди. Ще бъде поставен кукленият спектакъл „Хитранка Лисанка“. За хлапетата организаторите са подготвили най-различни награди.

В петък, 2 юни, ще се проведе футболен турнир, а за вечерта е предвидена програма с много етно и електронна музика. На сцената ще се качат младата и красива певица DIA и диджеят от Metropolis Ясен Петров.

Турнир по стрийт баскет и демонстрации по стрелба с лък ще се проведат в съботния ден. От 11 часа започва празник за кучетата, като за домашните любимци и техните стопани се подготвя истински празник. Вечерта от сцената ще звучи поп и латино музика. Калин Вельов и кубинката Ире Васкес ще са гвоздеят на програмата. С падането на мрака започва късометражно лятно кино на открито.

Последният ден от феста – 4 юни отново тръгва със спорт – турнир по петанк и демонстрации на бойни изкуства. От 11 часа е началото на кукления театър „Хензел и Гретел“.

Четиридневният фест ще завърши с изпълнения на Представителния духов оркестър на Сухопътните войски и с вечерен концерт на Нина Николина с много народна музика, посветен на българските традиции.

Входът за фестивала е свободен, а организаторите от Район „Младост“ и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни обещават купон, буквално от сутрин до здрач.

Младост Фест’23 е част от Културния календар на Столична община, а Actualno.com е официален медиен партньор на събитието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

След поредния протест: Започва ремонт на водопровода на село Брестовица

Прогноза за времето - 18 април 2024 г. (четвъртък)

Най-важните новини за деня: 17 април 2024 г.

Искат почти двойно поскъпване на таксата за личните карти

Адвокатът на Живко Коцев: Ще докажем, че е невинен (ВИДЕО)

Д-р Николай Василев: Нужна е промяна в структурата на обществото (ВИДЕО)

50% по-изгоден пазар за Великден до 21 април

4 салона за красота в София за перфектна визия

Времето утре - 18 април 2024 г.

BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com