Евелина Георгиева: Yettel е моят втори живот

4113
Евелина Георгиева: Yettel е моят втори живот
Снимка: Yettel

Yettel е моят втори живот. Това споделя Евелина Георгиева, ръководител екип “Информационно обслужване” в кол центъра на Yettel, която отива с усмивка на работа, защото не само в личен план, но и в офиса се чувства щастлива.

Шестнадесет - толкова са годините, в които ръководителят екип “Информационно обслужване” Евелина Георгиева всеки ден тръгва на работа в кол центъра на Yettel с радост и се връща у дома с усмивка. А когато я попитат защо винаги е толкова усмихната, тя отговаря: “Защото съм щастлива тук, работя с удоволствие.”

Yettel предлага 50% отстъпка от Samsung Galaxy Watch4 моделите, при покупка на смартфон от серията Galaxy S22 или Galaxy Z Flip3

Yettel предлага отлична промоция за всеки бъдещ и настоящ клиент на мобилния оператор, който иска да се сдобие с нов смартфон и умен ча...

Историята на Евелина с Yettel започва преди доста години. Компанията е първият й работодател още като студентка, докато следва двете си висши образования - по “Икономика на съобщенията” в УНСС и “Човешки ресурси”. Нейният приятел, сега вече - съпруг, й показва обявата за работа на място, където вярва, че тя може да се развива. Половин час след като изпраща кандидатурата си, Ева с изненада отговаря на обаждане и покана за събеседване. “Никога няма да забравя този момент”, казва тя, спомняйки си емоцията от онези дни. “Харесаха ме. Харесах ги. И до ден-днешен обожавам работата си.”

От самото начало започва с голяма еуфория и много надежди. Научава много неща с помощта прекрасните си обучители и нови колеги и открива у себе си качества, които не е подозирала. “Атмосферата предразполага да даваш много от себе си. Както ти даваш, така и компанията ти дава, а всеки успех се умножава от радостта и подкрепата на колегите ти”, казва тя.

Първата позиция, която заема, е оператор на линия 123. Работата се оказва много интересна, увличаща, забавна. Спомня си първия разговор, който провежда, притеснението и усещането за сценична треска. “Беше като при първа среща - отвътре всичко ври и кипи, но преодолях смущението и се справих”, казва Ева с типичния си прям подход. В процеса на работа с клиенти в кол центъра се запознава с цялото многообразие от характери и този опит я научава да бъде толерантна към всички: “Няма лоши хора, а такива с недостатъчно информация или недоразбрали. Във всяка сфера от живота е така”, убедена е тя.

След 2 години, едва 25-годишна, кандидатства по свободна позиция за тийм лидер. Тогава започва същинското предизвикателство. Със самата длъжност идват много отговорности. Евелина отговаря за екип от 14 души, който през годините е достигал и над 20. Тя помага на всеки един от колегите си да бъде най-добрият глас на компанията, защото клиентите първо тях чуват. Работата й изисква много търпение. Значителна част от новите колеги, които идват в кол центъра, са студенти. Обяснява, че в началото са неуверени и тепърва навлизат в етикета на поведение и общуване, отговарящ на една голяма компания като Yettel. Като ръководител отговаря за професионалното представяне на своите служители спрямо изискванията на компанията и удовлетвореността на клиентите. За Евелина задачата на лидера е да създаде страхотни специалисти и професионалисти в това, което правят, а пътят е през всекидневни уроци, силната мотивация и личния пример. Важно е хората й да знаят, че могат да й се доверят, да разчитат на помощта й и така да добият увереност и допринесат по най-добрия начин за компанията.

Yettel стартира кампанията „Рециклирай и спести“ със страхотни предложения за 5G смартфони с 25% отстъпка

От този месец Yettel стартира мащабна кампания „Рециклирай и спести“, която цели да допринесе за намаляване на електронните...

Евелина Георгиева държи нейният екип да е на първо място в постигането на заложените цели. И действително успява - в 90% от случаите са на първо място по вътрешнофирмени показатели. “Освен удовлетворението да решиш проблема на клиента и да си тръгнеш доволен от работа, в края на месеца всички ще те забележат - обяснява тя на хората от екипа си, - защото компанията е насочена към кадърните, способните, устремените към саморазвитие, които трябва да бъдат подкрепени, за да дадат тези знания и умения на компанията. Всичко са ни дали, за да се развиваме, ние само трябва да поискаме.”

За Ева Yettel е вторият й живот, в перфектен баланс с времето за семейството - “точно както е мотото на Yettel”, с усмивка казва тя и допълва: “Брандът ни е толкова свеж, иновативен. Горда съм с него и съм сигурна, че ще завоюваме нови върхове с всички новаторски идеи, които имаме.” Вярва, че мечтите й за развитие могат да се осъществят, защото в компанията идеите на всеки се обсъждат с уважение, доразвиват се и прилагат, само и само да станат още по-добри.

“Може да има щастие на работното място и аз, и моите колеги сме доказателство за това”, усмихва се Евелина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com