Жена е с опасност за живота, пила сода каустик

6213
Жена е с опасност за живота, пила сода каустик

58-годишна жена от село над град Якоруда е транспортирана тази нощ с опасност за живота за "Пирогов", след като пила сода каустик.

Сигналът за инцидента е подаден към 22 часа снощи от село Конарско, община Якоруда. Джемиле Х., съвсем съзнателно изпила около 200 милилитра сода каустик, за да сложи край на живота си.

С линейка на Спешна помощ в град Якоруда пострадалата жена е транспортирана за болницата в Разлог. Там е установено, че Джемиле е с изгаряния на хранопровода и тънките черва. След направените й промивки, 58-годишната жена е транспортирана за "Пирогов".

Общините Белица и Якоруда са с най-голяма безработица в Благоевградска област, официалната е около 50% - реалната още по-висока. Липсата на каквото и да е препитание и перспектива кара все по-често жителите на населените места в този район да посягат на живота си.

Единственият начин хората от селата над Якоруда да изкарат някой лев, е продажбата на картофи, билки, горски плодове, гъби и сладка край пътя Разлог - Велинград, но там стават лесна плячка на инспекторите от Агенцията по безопасност на храните, които им съставят актове в размер на 300 лв.

Редактор: Петър Проданов

Директорът на "Пирогов" иска цялостен одит на бюджета

Проф. д-р Димитър Раденовски, изпълнителен директор на "Пирогов", се обърна с молба към проф. Валери Димитров, председател на Сметнат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com