Кажи ‘Ciao’ на Mare di Sofia – италианския плаж в сърцето на София

7077
Кажи ‘Ciao’ на Mare di Sofia – италианския плаж в сърцето на София
Снимка: Ciao

Създаден, за да предложи “морско бягство” в сърцето на градския пейзаж, Mare di Sofia е едномесечен визионерски проект на Malfy Gin, който обещава да се погрижи за доброто плажно настроение на всички в София, които мечтаят за море и нови преживявания. Ако си пропуснал грандиозното му откриване, имаш целия месец август да се насладиш на морския пясък, плажната атмосфера и специалните Malfy Gin коктейли, които те очакват на стадион „Юнак“ до 2-ри септември. И не само! Програмата на Mare di Sofia е изпълнена с много специални летни партита и събития.

Този неповторим плажен оазис лесно те пренася на брега на Амалфийското крайбрежие, с уникалната атмосфера, която те посреща както през деня, така и в топлите летни вечери. Независимо дали си избрал локацията за плажуване и италиански антипасти, или за среща на по коктейл с приятели, лесно ще можеш да се потопиш в „La Dolce Vita” преживяването и да забравиш, че си останал в столицата през лятото.  

Програмата от специални събития на Mare di Sofia ще включва цветни партита, вдъхновени от различните вкусове Malfy Gin, диджейски вечери, антипасти уикенди, както и специални събития, сред които Yacht Party с участието на Papi Hans, дневно KITCH парти с Йордан Петков, коктейл мастърклас с Fabiola Falasca и много други. 

С какво ще те вдъхнови Mare di Sofia – ето и програмата за специалните събития:

●                 Коктейлен уикенд с глобалния посланик на Malfy Gin - Fabiola Falasca | 11-12.08, където ще се насладиш на изкусителни коктейли, цветно парти и специален cocktail мастърклас, който ще те научи как да си забъркаш вкусовете на лятото. Fabiola Falasca пристига за пръв път в България специално за Mare di Sofia, за да предаде по най-добрия начин духа на Италия, да разкаже за тайната на хубавия коктейл, както и да приготви един от класическите джин коктейли с Malfy. Fabiola е работила зад бара на някои от най-награждаваните заведения, включително носители на наградата „Най-добър бар в света". Билети за уникалния коктейлен мастърклас можете да намерите тук.

●                 Дневно плажно KITCH парти с yordan_ptkv  | 19.08 от 16:00ч. Йордан Петков е културен феномен в града. Специалното Italian twist издание на неговото KITCH парти, със сигурност ще вдигне настроението и ще привлече повече пищност и посетители към програмата на събитията в Mare di Sofia. За настроението на вечерта ще се грижат и DJ Coztof (EXE Winamp) и Milla Novakov (EXE), а дрескодът, разбира се, ще е италиански кич!

●                 Яхтено парти с Papi Hans | 26.08, за да затегнем платната и да отплаваме към крайбрежието на Амалфи, Италия. Cin, cin!

●                 Цветни партита всеки петък, вдъхновени от цветовете на Malfy Gin и с участието на Preyah, Dessy&The Shining Stockings, Elena Sirakova&Band и още. Цветният дрескод през август е посветен на различните вкусове джин – син на Gin Originale, розов на Gin Rosa, жълт на Con Limone и комбинацията червено/оранжвео за Con Arancia.

●                 Антипасти уикенди - освен богатия избор от коктейли и неповторими събития, желаещите да поглезят небцето си, ще могат да се насладят и на антипасти в италиански стил всеки уикенд през настоящия месец.

●                 Последната вечер на 2-ри септември ще бъде отбелязана със специално Closing Color парти с DJ Marten, което обещава истински екстаз от емоции и цветове! За да целунем лятото за довиждане, както подобава. 

От Malfy Gin са се погрижили да предложат на ‘dolce vita’ ентусиастите и подобаващо предложение за облеко - ексклузивна капсулна колекция KNAPP x Malfy Gin, създадена специално за целта. Колаборацията между италианския джин с талантливия български моден дизайнер Антония Йорданова и бранда KNAPP е олицетворение на духа на амалфийската атмосфера. От уникален дизайн бански до цветно кимоно, изпъстрено със средиземноморски цветове, колекцията от beach essentials е създадена за хора с вкус и влечение към типичното италианско бохемство, и е вдъхновена от безбрежната синева и лимонената свежест на италианското крайбрежие. Официално колекцията бе представена ексклузивно в Mare di Sofia непосредствено след откриването, като ще бъде достъпна само онлайн в модния сайт Answear.bg

Всички събития, част от програмата, могат да бъдат проследени на www.maredisofia.com. Работното време на плажа е от 10:00 до 22:30, като стандартната цена за вход е 10 лв., с изключение на специалните събития. На Mare di Sofia се допускат лица, навършили 18 години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com