Кой спечели първите две коли с Kaufland Card?

46728
Кой спечели първите две коли с Kaufland Card?
Снимка: Кауфланд

Ивелина Алексиева от Казанлък спечели първия VW Taigo, който Kaufland България раздаде чрез своята лоялна програма с Kaufland Card. Ключовете за чисто новия автомобил получи от Ялчин Джем, главен търговски директор и член на Управителния съвет на Kaufland България. Втората кола през настоящата седмица печели Веселин Желев от Стара Загора.

Kaufland Card стартира на 16 май и само за три седмици достигна стотици хиляди регистрации у нас. Всяка седмица до 3 юли Kaufland България ще тегли по един потребител, който печели кола, като общият брой е 7. Участието не е обвързано с покупка и изисква само регистрация на Kaufland Card – в дигиталния вариант или физическата пластика.

Музейко тръгва на турне в хипермаркети на Kaufland в страната

Образователната „зелена“ изложба #ЗаеднодействайСМузейко тръгва на турне в хипермаркети на Kaufland България. В продължение...

Победителите се теглят всяка седмица напълно прозрачно и независимо чрез специален софтуер в Централата на компанията в Германия. На седмична база биват генерирани единствено номерата на Kaufland картите, които участват за томболата с автомобили. От тях се тегли печелившият номер, след което в Централата се установява кой е човекът – притежател на съответната Kaufland Card. Комисия от юристи, отдел „Ревизия“ и „Маркетинг“ в компанията в България още веднъж верифицира печелившото лице, преди то да бъде обявено официално и да му бъде връчена наградата. Според процедурата биват изтеглени и два резервни номера.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)
Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 27 април. Какви ще са температурите?  През...